Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fashion Park Outlet centar Inđija – najbolji outlet centar u Jugoistočnoj Evropi

  Fashion Park Outlet centar Inđija proglašen je za centar sa najboljim postignućima u Jugoistočnoj Evropi na 12. godišnjoj dodeli nagrada za nekretnine održanoj u Bukureštu.

  12. godišnja SEE dodela nagrada, u organizaciji publikacije Europa Property, održana je pred brojnom i entuzijastičnom publikom. Događaj je privukao najbolje preduzimače u regionu, investitore i stručnjake za tržište, koji su došli da bi videli ko će dobiti 25 nagrada dodeljenih tokom večeri.

  Nagradu za Fashion Park primio je  Đura Stanić, direktor kompanije BlackOak Developments, u čijem vlasništvu se nalazi outlet u Inđiji.

  Ovo je već treća godina zaredom da Fashion Park prima nagradu za najbolji outlet centar u Jugoistočnoj Evropi, čime potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu.

  Fashion Park Outlet centar otvoren je 2012.godine i od tada radi kao jedini pravi outlet centar u Srbiji. Nalazi se na 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada. Ceo kompleks sastoji se od 15.000 kvadratnih metara, a za sve posetioce centra obezbeđeno je 1200 parking mesta. Za prvih pet godina poslovanja, Fashion Park ugostio je preko 5 miliona posetilaca, čime se svrstao među omiljene destinacije za kupovinu i izlet van grada kako za domaće, tako i za strane posetioce.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE