Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  FABRIKA EVENTS: Kako je kultno beogradsko mesto za provod dobilo savremenu namenu

  Event centar “Fabrika” ponovo radi, ali reč je o novom konceptu koji u prvi plan stavlja multifunkcionalni princip.

  Razgovaramo s osnivačem Simoneom Apolonijem o inspirativnim idejama za modernu filozofiju event-ova.

  Beograd je godinama unazad velika turistička destinacija poznata po dobrim zabavama i prijemima, a rangira se čak među prvih deset u Evropi. Kako naš glavni grad napreduje, postaje savremeniji i menja oblike, tako se paralelno njegova kultna mesta transformišu. Otkrivamo vam priču iza poznatog lokaliteta, koje je poput mnogih tradicionalnih, doživelo pozitivnu modernu tranziju. Pod imenom “Fabrika Events” kreiran je novi konceptualni prostor čiji je redizajnirani enterijer postalo idealno mesto za organizaciju svakog zamišljenog događaj.

  Fabrika events je otvorena opet na starom mestu, ali u novom ruhu. Renovirani FABRIKA enterijer manifestuje prostor koji je idealan za nove senzacije, nova iskustva i nove koncepte koje vi ili vaš profesionalni tim osmisle. Naravno, tu je i pomoć iskusnog Fabrika profesionalnog osoblja da realizuje sve ideje, i odgovori na sva pitanja i nedoumice.

  Kako organizovanje specijalnih događaja predstavlja proces, to znači da proces mora imati I svoje faze. Fabrika profesionalni tim posluje sa pažljivo odabranim partnerima, koji su spremni da kreiraju, organizuju I realzuju svaki događaj koji imate na umu. Svaka vaša zamišljen vizija koja podrazumeva scenski dizajn, scenografiju ili dekoraciju je lako ostvraljiva. Da li je u pitanju profesionalna edukacija, art izložba, privatan party ili brend promocija, fashion revija ili shooting, teambuilding ili konferencija za štampu – novi ambijent Fabrika prostora je koncipiran da odgovori na sve postavljene kriterijume.

  Pod ideologijom ekskluzivnog event centra koji je simbolično staro mesto sa novom dušom (Old place – New spirit), Fabrika Events donosi na tržište multifukcionalni i personalizovan pristup organizovanju događaja. Fabrika Events strateški funkcioniše sa klijentima kojima prepuštaju Fabrika prostor da ga transformišu po svojoj viziji. Ovo je odgovoran pristup unapređenja organizaciji događaja koji zadovoljava sve posebne zahteve, ciljeve I potrebe zamišljene vizije u dogovoreno vreme realizacije. U pitanju su ona “mala, a velika “ dela uz profesionalni pristup koji ipak pravi razliku.

  Zanimljivo je da vaš krucijalni biznis potpuno izvan industrije organizacije događaja. Kako je zapravo nastala ideja za Fabrika Events? 

  Da, zapravo ideja o Fabrici i nema baš nikakve veze sa onim čime se ja bavim. U svojoj mladosti sam imao prilike da se bavim organizacijom događaja, i negde je ostala ta moja želja da se tome vratim. Dvadeset godina kasnije, pronašao sam savršeno mesto i ostvario svoju želju. Sve ima svoj trenutak.

  Simon Apoloni

  Koji je primarni cilj osnivanja Fabrika Events u Beogradu?

  Beograd iz godine u godinu postaje sve veći biznis centar, sve konferencije, predavanja, seminari, prezentacije proizvoda uglavnom se organizuju ovde, ali svedočimo fenomenu nedostatka prostora da sve te evente i ugosti. Potreba za prostorom za organizaciju korporativnih evenata je svakim danom bivala sve veća, te je to bio jedan od pokretača.

  Po čemu se Fabrika Events razlikuje od ostalih event prostora u Beogradu?

  Sam enterijer i duh Fabrike je nešto što nećete pronaći nigde drugo. Industrijski dizajn, zadržano izvorno stanje, postojanost kroz decenije.. Sve to skupa ostavlja pečat svakom događaju, svakome ko nije ljubitelj „komercijalnog“ koncepta organizacije događaja.

  Za koje sve prilike je Fabrika Events idealan?

  Ostavili smo  mogućnost da prostor bude prilagođen različitim vrstama događaja. Kod nas možete organizovati konferenciju, seminar, edukaciju, promociju proizvoda, radni doručak. U večernjim satima prostor postaje idealno mesto za korporativnu proslavu, koktel, reviju.. Takođe, Fabrika Events je otvorena i za produkcijske kuće i različite vrste snimanja (reklamni spotovi, serije, filmovi..).

  U svojoj mladosti sam imao prilike da se bavim organizacijom događaja, i negde je ostala ta moja želja da se tome vratim. Dvadeset godina kasnije, pronašao sam savršeno mesto i ostvario svoju želju. Sve ima svoj trenutak.

  Kakvi su budući razvojni projekti vezani za Fabrika Events?

  U toku su pripreme za radove na sređivanju bašte, čime ćemo dodatno povećati kapacitete Fabrike Events prostora.

  Event centar „Fabrika“ nudi mogućnost obilaska svog multifunkcionalnog prostora koji možete zakazati kontaktiranjem putem vebsajta ili instagram profila, a na isti način možete dobiti i kompletnu ponudu zakupa.

  Šta je po vama ključ uspeha za organizaciju jedinstvenog događaja?

  Definitivno je to izlazak iz zone komfora. Ljudi su naviknuti na klasične prostore, verovatno u uverenju da je to jedini način da se uspešno organizuje njihov događaj. Kada se usudite izaći iz okvira „standarnog“, jedinstvenost je zagarantovana.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Fabrika

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE