Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  eSolar iz Sarajeva i Ekos DDD iz Beograda formirali eSOLAR Group

  U sklopu najavljene ekspanzije na teritoriju Republike Srbije, predstavnici kompanija eSOLAR d.o.o. i Ekos DDD d.o.o. osnovali su grupaciju eSOLAR GROUP. Sastanak i potpisivanje grupacijskog ugovora održano je početkom aprila u hotelu River u Bijeljini. Na sastanku su prisustvovali predstavnici kompanije EKOS, a u ime kompanije je pregovarao direktor Marko Malbaša, kao i predstavnici kompanije eSOLAR d.o.o., izvršni direktor Goran Valka i tehnički direktor Adnan Kadrić.

  Na sastanku je dogovorena saradnja u oblasti obnovljivih izvora energije. Ona uključuje projektovanje, izgradnju, servisiranje i održavanje fotonaponskih solarnih elektrana, kao i distribucija solarnih komponenti.

  “eSOLAR GROUP predstavlja krovnu grupaciju kompanija iz država okruženja sa ciljem ekspanzije na tržišta Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Albanije. Cilj grupacije je postati regionalni lider u oblasti OIE i ponuditi našim klijentima i investitorima najkvalitetniju solarnu opremu, kao i efikasne, kvalitetne i održive projekte solarnih elektrana, kako za domaćinstva, tako i za kompanije“ – rekao je novoizabrani predsednik uprave Grupacije, Goran Valka.

  “U planu je da se regionalno razvijamo. Trenutno smo u pregovorima sa nekoliko regionalnih kompanija s kojima želimo da se povežemo partnerski. Zaista me raduje zajednička saradnja sa kompanijom iz Sarajeva. Iskreno se nadamo da će naše dugogodišnje iskustvo od preko 15 godina doprineti razvoju Grupacije.“ – rekao je član Uprave Grupacije, Marko Malbaša.

  Grupacija eSOLAR GROUP planira da distribuira i ugrađuje opremu svetskih renomiranih proizvođača kao što su INVT, Haitai, Huasun, Sonetrol, EN+. Tako planira da omogući najpristupačnije cene, uz neizostavan kvalitet i dugoročne garancije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: eSOLAR GROUP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE