Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  er srbija

  Er Srbija ZAPOŠLJAVA: Koji su uslovi za posao u nacionalnoj avio-kompaniji?

  Usled planiranog proširenja mreže destinacija i obima saobraćaja u narednom periodu, Er Srbija je raspisala konkurs za prijem novih članica i članova kabinskih posada.

  „Zainteresovani kandidati, koji imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole i tečno znanje engleskog jezika, mogu se prijaviti na konkurs popunjavanjem prijave na zvaničnom sajtu kompanije, najkasnije do 10. avgusta. Za kandidatkinje i kandidate koji žele da se pridruže srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji takođe je neophodno da su državljani Republike Srbije i da imaju važeći pasoš, da su komunikativni i imaju pozitivan pristup u ispunjavanju svakodnevnih zadataka“, navodi se u Er Srbija saopštenju.

  Er Srbija: Oporavak putničkog avio-saobraćaja

  Kako ističu, ovog leta smo svedoci da se putnički avio-saobraćaj ubrzano oporavlja i da se broj putnika približava nivou od pre pandemije

  „Da bismo zadržali redovnost saobraćaja i kvalitet usluga na najvišem nivou, ali ujedno i spremno dočekali najavljeno proširenje prekookeanskih, evromediteranskih i regionalnih destinacija, neophodno je da proširimo tim novim članicama i članovima kabinske posade. Kao i prethodnih godina, očekujemo veliki odziv i interesovanje koleginica i kolega sa iskustvom u avio-saobraćaju, u ugostiteljstvu, ali i onih koji su mladi i bez iskustva, ali žele da uđu u ovu izuzetno dinamičnu i lepu industriju koja otvara brojne mogućnosti. Svima njim spremni smo da pružimo priliku za dalji profesionalni rast u kompaniji koja je prepoznata kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji“, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Er Srbiji. 

  er srbija

  Posebno osmišljeni testovi

  U okviru procesa selekcije, kandidatkinje i kandidati proći će kroz posebno osmišljene testove i vežbe da bi se zadovoljili, navode, najviši standardi rada koji se neguju u kompaniji. Neophodni kriterijumi po kojima će se prijavljeni rangirati podrazumevaju visok nivo znanja engleskog jezika, spremnost da pruže pomoć putniku, uz naglašenu motivaciju i želju da postanu deo tima nacionalnog avio-prevoznika.

  Kandidati koji uđu u uži izbor biće u prilici da se uz pomoć stručnjaka za zapošljavanje Er Srbije, upoznaju sa dinamikom rada, karijernim mogućnostima i internim obukama koje kompanija nudi svojim zaposlenima.

  Posle dvogodišnje pauze, prijem novih članova kabinske posade ove godine biće organizovan po drugi put. Nakon prethodno održanog konkursa i provere u aprilu, svoju karijeru u Er Srbiji je nastavilo 28 izabranih kandidata, navodi se u saopštenju srpske avio-kompanije.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Er Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE