Er Srbija pojačava saobraćaj prema Rusiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija pojačava saobraćaj prema Rusiji

  Aviokompanija Er Srbija najavila je da će u narednom periodu pojačati saobraćaj ka četiri destinacije u Rusiji, zbog velikog interesovanja putnika iz te zemlje i regiona.

  Takođe će obnoviti letove do Krasnodara i Sankt Peterburga i uvesti novu liniju do Rostova na Donu.

  Tokom maja će biti povećan broj letova ka Moskvi, sa šest na sedam puta nedeljno, dok će u junu Er Srbija obnoviti saobraćaj do dve destinacije do kojih su letovi bili obustavljeni usled pandemije korona virusa –  4. juna do Krasnodara i 8. juna do Sankt Peterburga.

  Nacionalni avioprevoznik će 4. juna uspostaviti i letove do potpuno nove destinacije u svojoj mreži – Rostova na Donu, do kojeg će saobraćati dva puta nedeljno.

  “Ruska Federacija za nas predstavlja strateški izuzetno važno tržište i veoma smo zadovoljni što ćemo uskoro leteti do čak četiri destinacije u ovoj velikoj državi. Posebno smo ponosni na činjenicu da, posle Osla i Ženeve, pokrećemo liniju ka Rostovu na Donu, kao trećoj potpuno novoj destinaciji u našoj mreži od početka izbijanja pandemije korona virusa, a drugoj tokom ove godine”, izjavio je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.

  Podaci o redu letenja do i iz tih destinacija dostupni su na veb sajtu Er Srbije.

  Izvor: BIZLIfe

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE