Er Srbija najavila: Proširujemo flotu, još dva NOVA AVIONA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija najavila: Proširujemo flotu, još dva NOVA AVIONA

  Er Srbija objavila je da će dva nova turbo-propelerska aviona, tipa ATR 72-600, koje će srpska nacionalna avio-kompanija koristiti na regionalnim letovima, stići u Beograd tokom maja i juna.

  Kako je istaknuto, Er Srbija iznajmljivanjem novih aviona tog tipa nastavlja podmlađivanje regionalne flote, koje je započeto u januaru, a biće finalizovano do kraja godine.

  O kakvim avionima je reč?

  Novi avioni, sa oznakama YU-ALW i YU-ALX, srpskog nacionalnog avio-prevoznika proizvedeni su 2017. godine i noviji su od ostalih letelica u ATR floti, a obe letelice imaju 70 sedišta.

  Precizirano je da je avion sa oznakom YU-ALW dobio vizuelni identitet srpskog nacionalnog avio-prevoznika u Monpeljeu u Francuskoj i očekuje se da će stići u Beograd početkom maja.

  “Avion tipa ATR 72-600, YU-ALY, koji je trenutno najmladji član naše flote, pokazao se kao odličan izbor za letove na našim linijama u okviru regiona. Uvereni smo da će dolazak još dva aviona tog tipa dodatno doprineti našoj operativnoj efikasnosti i još boljem iskustvu putovanja za naše putnike”, izjavio je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

  Na kojim letovima će biti novi avioni?

  Er Srbija će avionima tipa ATR 72-600 obavljati regionalne letove na redovnim linijama iz Beograda za Banjaluku, Bari, Beč, Bukurešt, Bolonju, Ljubljanu, Podgoricu, Prag, Salcburg, Sarajevo, Skoplje, Sofiju, Solun, Tivat, Tiranu, Trst i Zagreb, kao i na sezonskim linijama do Dubrovnika, Pule, Splita, Rijeke i Zadra.

  Letovi novim avionima će biti realizovani i na redovnoj liniji iz Kraljeva za Istanbul i sezonskim do Tivta i Soluna, kao i na redovnoj liniji iz Niša za Ljubljanu i sezonskoj do Atine.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Er Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE