Epidemiolog o KOVID propusnicama: Skandalozno KASNO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Epidemiolog o KOVID propusnicama: Skandalozno KASNO

  Epidemiolog Zoran Radovanović rekao je da je uvođenje kovid propusnica na način kako je Vlada odlučila, “skoro toliko besmisleno kao da je rečeno da će biti od oktobra 2022. godine”, i ocenio da je to “skadalozno kasno doneta mera”.

  “To je šminkanje mrtvaca, to je tako simbolična mera koja neće uticati na učestalost obolevanja. Predsednica Vlade i Kriznog štaba je upravu utoliko što ona ne veruje u mere, ali ne veruje u ovakve mere koje je donela, a to su besmislene mere”, rekao je Radovanović za TV N1.

  On je naglasio da se “masovno umire i da najveći deo populacije nema predstavu da je tragično ono što se dešava u ovom petom talasu koji traje već četvrti mesec”.

  “Ovo u septembru i oktobru je drama”, rekao je Radovanović navodeći da njegove kolege iz Ujedinjenih protiv kovida “imaju samo jednu reč o ovom svemu što se dešava – zločin”.

  Kako je rekao “ovo je pitanje masovnog ubistva i koliko će dugo da se toleriše”, a Krizni štab je bio “ne samo stručno nego i moralno obavezan da u julu donese mere”.

  “Mi iz Ujedinjeni protiv kovida smo na tanjiru dali mere još krajem prošlog leta”, rekao je Radovanović, dodajući da su to “one koje se koriste u Zapadnoj Evropi i koje utiču da se neupredivo manje umire”.

  “NOVA NORMALNOST”: Oko 2.400 inspektora kontroliše KOVID propusnice

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE