Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  5 ŠOKANTNIH momenata sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd (VIDEO)

  Holivudski glumac Džoni Dep tužio je svoju bivšu suprugu Amber Herd i zatražio odštetu od 50 miliona dolara zbog eseja iz 2018. koji je napisala za Vašington post , u kojem je rekla da je postala „javna ličnost koja predstavlja nasilje u porodici“.

  Iako se u eseju ne pominje po imenu Dep, njegovi advokati su rekli da se to indirektno odnosi na optužbe koje je ona iznela protiv njega tokom njihovog razvoda 2016.  Herd je podnela kontratužbu protiv Depa tražeći 100 miliona dolara odštete.

  Suđenje visokog profila, koje se održava u okrugu Ferfaks, u Virdžiniji, traje četvrtu nedelju.

  Džoni Dep, Amber Herd – sudjenje (Beta/AP)

  Godine 2016. Herd je podnela zahtev za zaštitnu naredbu protiv Depa, navodeći da je bacio telefon na nju, što joj je ostavilo modrice. Ona je u izjavi pod zakletvom sudu napisala da živi „u strahu da će se Džoni nenajavljen vratiti u da bi je terorisao, fizički i emocionalno“.

  Dep je negirao navode o zlostavljanju, rekavši na sudu tokom četiri dana svedočenja da nikada u životu nije „udario ženu „. On je svoju bivšu suprugu okarakterisao kao da ima „potrebu za sukobom“, podstičući svađe i fizičko nasilje tokom njihove veze.

  Sam slučaj prate brojne kontroverze koje su iznete u sudnici, a na površinu su islivale bizarne tvrdnje sa jedne i druge strane.

  Džoni Dep, Amber Herd – sudjenje (Beta/AP)

  1. Pisanje po zidu sopstvenom krvlju

  Tokom svog svedočenja, Dep je naveo da je tokom nasilne svađe u Australiji 2015. godine, Herd bacila dve flaše votke na njega. Kada je jedna pukla, posekla mu je prst do tačke gde je bila otkrivena kost. Tvrdio je da je to dovelo do toga da mu je odsečen vrh srednjeg prsta.

  Dep je rekao da je nakon što je posečen, pisao po zidovima svojom krvlju, a zatim umočio prst u boju da bi nastavio da piše. Rekao je: „Krv se takoreći osušila, pa sam zabio prst u konzervu boje da bih svoje verbalne poruke stavio na zid.“

  Dep je rekao da je napisao „podsetnike“ na ogledalu nakon što je Herd snimala film sa glumcem Bilijem Bobom Torntonom. Fotografije ogledala pokazivale su reči „Bili Bob i Easi Amber“.

  Tokom svedočenja su ga pitali i da li je nacrtao penis na slici. „Ne znam za to. Ne sećam se da sam nacrtao penis na slici“, rekao je on. Na pitanje da li je zaboravio, s obzirom na stanje u kojem se nalazio, Dep je rekao: „Crtanje penisa nije bilo prvo što mi je palo na pamet. Imao sam poruke. Podsetnike.“

  2. Fekalije na krevetu

  Dep je rekao da je, dok je Herd bila na Koačeli, odlučio da ode u penthaus koji su delili i spakuje svoje stvari kada ona nije bila kod kuće. Njegov telohranitelj ga je upozorio da su fekalije pronađene na krevetu.

  „To je bilo apsurdno, groteskno i okrutno, a onda mi je pokazana slika u čemu je problem“, rekao je Dep tokom suđenja. On je naveo je da je Herd to stalno poricala, okrivljujući za to njihove male pse, ali je bio ubeđen da ona laže i da je ona to učinila.

  3. Zlostavljanje u detinjstvu

  Glumac je u jednom od svedočenja rekao da je tokom njegovog detinjstva fizičko zlostavljanje od strane njegove majke bilo „konstantno“. Tvrdio je da je biolo zlostavljanje u obliku bacanja pepeljare ili cipela sa visokom potpeticom ili telefona. Rekao je da želi da se uveri da njegova deca ne doživljavaju takav vid „vaspitanje“.

  4. Demoliranje hotelskih soba

  „Ranije ste uništavali hotelske sobe samo zato što ste imali loših nekoliko dana i neprijatno vreme“, upitao je glumičin advokat Depa. „Tačno. Demolirao sam jedan ili dva kauča. Da, gospodine“, odgovorio je Dep. Na pitanje da li se izrazio kroz destruktivno ponašanje, Dep se složio.

  Advokat je pitao: „I rekli ste jednom u jednom intervjuu sledeće, citiram: ‘Znate, imate loše dane, i znate, neki momci idu da igraju golf, neki momci koje poznajete, razbijaju hotelske sobe’, to ste već rekli, zar ne?“

  „U šali“, odgovorio je Dep. Rekao je da ne veruje da je on jedina osoba koja je probila vrata ili nešto razbila tokom „unutrašnje borbe“ sa sobom.

  Džoni Dep, Amber Herd – sudjenje (Beta/AP)

  5. Uzimanje narkotika

  Depa su pitali o uzimanju droge sa Marilinom Mansonom na šta je on odgovorio „Hm. Da, uzimali smo zajedno“, rekao je Dep, upitan da li se drogirao sa pevačem Merilinom Mensonom. „Zajedno smo uzimali kokain nekoliko puta. Mensona, čije je pravo ime Brajan Hju Vorner, više žena je optužilo za seksualno zlostavljanje.

  Na pitanje da li je uzimao tablete sa Mensonom, Dep je rekao: „Jednom sam dao Merilinu Mensonu tabletu da bi prestao da priča toliko“.

  Glumičin advokat takođe je pokazao Depovu fotografiju sa najmanje četiri velike kese marihuane pored šoljice sa logom njegove filmske kompanije Infinitum Nihil. Dep je potvrdio da je fotografija nastala u njegovom studiju za snimanje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE