Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dvodnevni muzički spektakl u Budvi uz poznate izvođače

  Tokom prvom vikenda juna, sve posetioce budvanske rivijere očekuje nezaboravni muzički spektakl, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva. U gradu prepoznatom kao „metropola crnogorskog turizma“ smenjivaće se zvuci klasičnih i modernih kompozicija, operske arije i izvorne pesme, u aranžmanima i izvođenjima koje budvanska publika do sada nije imala priliku da čuje.

  Program ceremonije otvaranja sezone će početi u petak, 3. juna. Tada će nastupiti talentovani engleski pevač i kantautor Tom Odell. Potom će mlade čelistkinje sastava „Sky Cellos“ izvesti neobičan repertoar, počevši od poznatih filmskih tema, pa do neprevaziđene Selin Dion i Metalike. U okviru iste večeri, koncert će održati i Nevena Božović. Ona će, osim svojih pesama, publici još jednom pokazati kako perfektno vlada i drugim muzičkim žanrovima.

  Nakon ponoći će uslediti „Medley performans“. U pitanju je scensko-muzički program u kom će pijanistkinja Mina Krajnović, maestro na harmonici Petar Marić, Amerikanka Tomisha Monae Kuzmić i operski pevači Marija Nešić i Mattia Zanatta pokazati svoje besprekorno instrumentalno i pevačko umeće u modernom performansu, kroz dela Satia i Mocarta, ali i Adele, Robija Vilijamsa i Kvina.

  Naredne večeri, nastupiće maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroae. Spektakl će započeti valcerom. Tokom ostatka večeri, svoju publiku će obradovati i filmskim temama, evergrin hitovima, klasicima, ali i ruskim romansama i izvornim pesmama.

  Neobičan scensko-muzički spektakl „Medley performance“ očekuje posetioce i ove, druge večeri, na bini ispred Starog grada

  tvrđava Mogren

  tvrđava Mogren

  Na možda najlepšoj lokaciji u Budvi, tvrđavi Mogren, nastupe će održati DJ Erick Kasell i svetski poznati američki DJ i producent Roger Sanchez, zajedno sa DJ-evima Pookie i Vladimirom Aćićem.

  Skymusic korporacija, producenti događaja, tokom vikenda ceremonije otvaranja sezone organizovaće i gala večere za posetioce koji spektakularnom događaju žele da dodaju i notu gastronomskih uživanja. Rezervacije ovih posebnih ponuda je moguće izvršiti putem sajta: www.seasonopeningceremony.com

   

   

   


  Muzički spektakl u Budvi, program:

  3 jun:

  21h  Tom Odell,

  „Sky Cellos“

  Nevena Božović

   nakon ponoći  „Medley performans“

  01h  DJ Erick Kasell

   

  4. jun

  21:30h  maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroae

  23:30h  „Medley performans“

  01h  DJ Roger Sanchez, DJ Pookie i DJ Vladimir Aćić

  Izvor: BIZLife

  Foto: TO opštine Budva

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE