Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dve HotSpot nagrade za Ananas

  Na ovogodišnjoj dodeli HotSpot eCommerce nagrada u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije, Ananas e – commerce osvojio je čak dva priznanja i to za najbolji marketplace na tržištu Srbije i najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“.

  Bela Klašnja prima nagradu za najbolji marketplace

  HotSpot nagradu svake godine dodeljuje eCommerce asocijacija Srbije kompanijama koje su imale značajan uticaj u industriji i smatra se jednom od najvažnijih nagrada u ovoj oblasti.

  „Izuzetno sam ponosan što smo u proteklih godinu dana uspeli da istovremeno izgradimo prepoznatljiv brend i poverenje kod naših partnera i kupaca. Postali smo jedina platforma koja je rešila goruće probleme onlajn trgovine, a to su: relevantna ponuda, brza i sigurna dostava i različiti i pouzdani načini plaćanja. Nastavljamo s ambicioznim planovima jer sve oko nas je Ananas ili će to biti“, izjavio je CEO Ananas e – commerce Marko Carević i zahvalio se svima koji su glasali.

  Takođe, ovom prilikom Marko Carević dodelio je priznanje Privrednoj komori Srbije za izuzetan doprinos razvoju e-trgovine u segmentu malih i srednjih preduzeća kroz kampanju „Kliknite sa kupcima“ koju Ananas sprovodi u saradnji kompanijom mts, eCommerce Asocijacijom Srbije, a uz podršku Privredne komore Srbije.

  Pored ove, Ananas je dobio nagradu i za najbolju digitalnu kampanju „Tržni centar a na netu“. Tim povodom, kreativni direktor Slavoljub Stanković izjavio je:

  Klik! Bum! Tras! Zahvaljuje vam se Ananas.

  Ananas e – commerce će i u narednom periodu nastaviti da svojim inovativnim rešenjima nudi besprekorno korisničko iskustvo u svetu onlajn trgovine, ne samo u Srbiji već i u čitavom regionu.

  Stefan Alčaković i Slavoljub Stanković

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ananas

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE