Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Druženje sa fudbalerima „Crvene zvezde“ na GASPROM benzinskoj stanici u Novom Sadu

  Fudbaleri „Crvene zvezde“ nastavili su druženje sa navijačima i potrošačima u okviru kampanje „Svi smo jedan tim“, posetom GAZPROM benzinskoj stanici u Novom Sadu. Ovoga puta, timu „Crvene zvezde“ na GAZPROM benzinskoj stanici „Novi Sad Jedan“ pridružili su se fudbaleri „crveno-belih“ Srđan Babić, Nemanja Milić, Uroš Račić i Dejan Joveljić.

  Potrošači koji su se zatekli na ovom maloprodajnom objektu imali su priliku da se fotografišu sa igračima „Crvene zvezde“, odigraju sa njima utakmicu malog ili stonog fudbala, kao i da im požele sreću pred važne utakmice u domaćim takmičenjima i Ligi Evropa. Prisutni Novosađani bili su prijatno iznenađeni jer su imali priliku da se druže sa igračima „crveno-belih“ na benzinskoj stanici.

  Fudbaler „Crvene zvezde“ Nemanja Milić takođe je izrazio zadovoljstvo zbog učešća u današnjoj akciji u Novom Sadu:

  „Ovo je odlična akcija jer imamo priliku da se družimo sa navijačima koji nas podržavaju i upoznamo ih uživo. Mislim da ljudima puno znači što nas vide zajedno ovde“, rekao je Nemanja Milić.

  Druženje fudbalera „Crvene zvezde“ sa navijačima i potrošačima na benzinskoj stanici „Novi Sad Jedan“ organizovano je u okviru sponzorske saradnje ruske kompanije „Gasprom njeft“ i FK „Crvena Zvezda“. Kampanja „Svi smo jedan tim” krenula je početkom septembra druženjem sa potrošačima na benzinskoj stanici „Novi Beograd” u Beogradu, a sponzorstvo Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ je najveća pojedinačna investicija u sport Srbije.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE