Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Branimir Nestorović

  Dr Nestorović otvara sa Rusima centar za lečenje TESLINIM METODOM

  Doktor Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog i bivši član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Beogradu pokreće Centar za integrativnu medicinu u saradnji sa Rusima.

  Nestorović ističe da takozvana integrativna medicina podrazumeva i klasičnu, da ona zapravo podrazumeva sve grane medicine.

  Prvi cilj budućeg Centra biće edukacija lekara, postavljanje temelja, da bi integrativna medicina počela da se sistematski uči.

  On je u razgovoru za Sputnjik rekao da je evidentno da najteže bolesti najslabije lečimo, posebno karcinome, da je, koliko god klasična medicina pružala otpor, vreme za novi pristup, obnovu ćelija.

  „Klasična medicina obrće milijarde dolara, dobra je, jer ništa ne leči do kraja, pacijenti decenijama piju lekove. Na regenaraciju ćelija utiču različite frekvencije, samo treba da nađemo način da ih aktiviramo, jer te metode postoje hiljadama godina“, Nestorović.

  Pulmolog kaže da je upravo završio pregovore sa Institutom „Metatron“ iz Omska koji se bavi medicinom koju klasična, posebno kod nas, smatra šarlatanstvom, a na istoku se primenjuje hiljadama godina.

  „Kada pogledate sve metode koje se nazivaju alternativnom medicinom, to su sve frekvence. Terapija bojama – boje su frekvence, terapija zvukom – zvuk je frekvenca, homeopatija je frekvenca određenih materija razblaženih preko vode, akupunktura i refleksoterapija, opet frekvenca. To je sve jedno te isto u suštini. Ali naši lekari takozvanu energetsku medicinu uopšte ne uče. Uče medicinu molekula, pomoću koga bi da preokrenu organizam da počne da funkcioniše, neće, to je komplikovana priča, tu ima hiljadu mehanizama“, kaže Nestorović.

  On dodaje da se kod nas regeneracija tkiva primenom slabe jednosmerne struje, po receptu Nikole Tesle, retko koristi. U regionu izuzetak su ortopedi u Sloveniji koji slabim strujama zaceljuju prelome, ali generalno, to je potpuno zanemarena metoda, a, kaže, jeftina je i potpuno bezopasna.

  „U septembru putujem u Prag, Institut iz Omska tamo je otvorio podružnicu, idem da na licu mesta vidim kako rade. Oni su mi dali ponude, što bi Amerikanci rekli, joint venture, o zajedničkom ulaganju. Imaćemo ga. Predložili su da daju aparate i obuku na njima, a ja ću da pronađem prostorije i osoblje. Biće to mladi lekari, njih nekoliko, koji će se odmah u startu uključiti“, kaže doktor Nestorović.

  Izvor: Sputnjik

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE