Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dr Kon povodom oprečnih izjava: U pravu smo i Janković i ja

  Povodom oprečnih izjava dva člana Kriznog štaba u prethodna dva dana o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, Predraga Kon je izjavio da su u pravu i imunolog Srđa Janković i on.

  „I ja i on smo u pravu. U Beogradu je došlo do usporavanja a istovremeno se preliva na jug Srbije. Ovo je prirodni tok a tek će se videti posledice mera i tek sad u toku ove nedelje treba očekivati rezultate tih mera“, naveo je Kon za Prvu TV.

  „U Beogradu dolazi do značajnog usporavanja virusa a prethodna masovna aktivnot iz Begorada se preliva na sever i na centralnu i južnu Srbiju“, kaže epidemiolog.

  Krizni štab nas opet sluđuje: Juče se korona usporava, danas rasplamsava (VIDEO)

  Povodom današnje sastanka Kriznog štaba, Kon je kazao da će na sastanku biti razmotrena  epidemiološka situacija, da se nastavi ono što je Krizni štab pismeno predložio 20. novembra i ranije 6. novembra.

  Na pitanje d ali će rad škola biti na dnevnom redu, odgovorio je potvrdno ali i istakao da se ne govori o prestanku rada školu nego o kratotrajnom prelasku na online nastavu od nedelju dana.

  „Ima se utisak da se očekuje neka velika odluka a ne radi se o tome. Zimski raspust, tu treba da se nastavi da se govori, približavamo se razumevanju zašto bi to trebalo da to bude nešto ranije, da ne bi došlo do isptovremenog oboljevanja od gripa i kovida“, naveo je on.

  Takođe, biće reči i o nizu aktuelnih problema koji se sad dešavaju o tome kako će se dalje razrešavati kapaciteti, za planiranje vakcinacije, kakva je realizacija ovih mera koje su uvedene, rekao je Kon.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE