Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Dok pojedinci obmanjuju“: Direktor pošte obećao nagrade za sve koji su zaslužili

  Direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević ocenio je da je to javno preduzeće u prethodnom periodu ostvarilo dobre poslovne rezultate i povećalo plate zaposlenima, ali i dodao da „to nije dovoljno“.

  Đorđević je na sastanku kolegijuma Pošte naveo da su nabavljena nova oprema i vozila za potrebe tog javnog preduzeća, da je zaposlenima isplaćena trinaesta plata i obezbeđeno 24-časovno osiguranje i zdravstveni pregledi.

  „Postigli smo napredak u svim oblastima od značaja za dalji razvoj naše zajedničke kuće. Da li je to dovoljno? Ja vam kažem da nije. Sigurno smo mogli bolje. Ono što je izvesno je da moramo još mnogo toga da uradimo ali i da promenimo sebe i svoj odnos prema poslu“, naveo je Đorđević a prenela Pošta Srbije.

  pošta srbije

  Beta

  Najavio je da će u narednom periodu biti nagrađeni „svi radnici koji su to zaslužili“ ali i upozorio da „postoje pojedinci koji pokušavaju da vrše obmane kako je sve to posledica nečijih zahteva, protesta ili pretnji“.

  „Sve što je realno i moguće da ostvarimo, možemo samo zajedničkim dogovorom. Zato sam, uvek kao i do sada, spreman na razgovore i dogovore, da čujem predloge, da zajedno nađemo realna rešenja koja će nas učiniti još uspešnijima“, rekao je direktor Pošta Srbije.

  Moguć „dil“ Pošte Srbije i najvećeg internet trgovca

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE