Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dok AI ne nauči da čita misli naših klijenata: Treba nam dizajner!

  Da je veštačka inteligencija poprilično aktuelna i inspiršuća tema, pokazao je i kretivan tim beogradske agencije za integrisane komunikacije Represent Communications.

  Sa ciljem da pošalje jasnu poruku kandidatima i budućim kolegama, nastalo je neobično oglasno rešenje koje je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

  ‚‚Razlog zašto je ova kampanja izazvala lavinu pozitivnih reakcija i komentara je vrlo jednostavan – bavi se temom koja je ljudima veoma značajna. Iako je u pitanju oglas za posao za dizajnere, tema je sve aktuelniji strah od toga da li će nas veštačka inteligencija zameniti, te da li će naše sadašnje kvalifikacije biti dovoljne da zadržimo poslove kojima se bavimo. Naš tim je ovom kampanjom nadišao uobičajeni oglas za posao demonstrirajući duhoviti trijumf ljudske kreativnosti nad mašinama i to je ono što je ovu kampanju učinilo do te mere uspešnom da dobijamo i desetostruko više prijava nego u običajenim okolnostima,“ izjavio je Vladimir Ćosić, kreativni direktor Represent Communications-a.

  Represent Communications je ovim oglasnim rešenjem pokrenuo na razmišljanje, otvorio nove teme što je zapravo i bila incijalna ideja, prevazići standardne okvire, spojiti aktuelno i očigledno u jednoj poruci tj vizuelnom rešenju i najvažnije od svega u fokus staviti značaj ljudskog faktora.

  Agencija za integrisane komunikacije, Represent Communications, jedna je od prvih profesionalnih agencija specijalizovanih za kreiranje i sprovođenje kampanja integrisanih komunikacija, organizaciju i sprovođenje kampanja podizanja svesti i informisanja, kampanja zagovaranja i kampanja sa ciljem promene percepcije i stava, digital i content marketing, sprovođenje istraživanja i analiza, medijske analize, evaluaciju uspešnosti kampanja, kriznu komunikaciju, edukaciju u različitim oblastima, izradu tehnika i alata u kreiranju internih komunikacija i pripremu marketinških i informativnih materijala.

  Izvor: BIZLife

  Foto: RC

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE