Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dodeljene nagrade #kaktus2018!

  Marketing mreža nagradila je sinoć organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje na četvrtom po redu nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2018.

  Za nagrade ove godine konkurisalo je 132 projekta, što je rast od 6,5 odsto u odnosu na prošlu godinu

  Kampanja „Munchmallow – Priča za sebe“, koju je osmislila i realizovala agencija Ovation BBDO za klijenta Jaffa Crvenka, proglašena je Integrisanom kampanjom godine – Grand Prix. Ova kampanja osvojila je nagrade i u kategorijama Pojedinačni radovi – Outdoor i Brand Awarness integrisana kampanja.

  Agencija Ovation BBDO, sa 13 finalista i pet dobitnika, proglašena je Agencijom godine. Ova agencija osvojila je nagrade i u kategorijama Pojedinačni radovi – PRINT za kampanju Crno je Zaječarsko (klijent: HEINEKEN Srbija) i Adaptirana međunarodna integrisana kampanja za „Chipsy fudbalsku strast“ (klijent: Marbo Product).

  Sa četiri dobitnika i šest finalista, Vip Mobile proglašen je drugu godinu za redom Oglašivačem godine. Vip Mobile, sa agencijama partnerima, osvojio je nagrade u kategorijama Pojedinačni radovi – PR i Event za kampanju „Vip Kinoteka“. Agencija Leo Burnett i Vip Mobile osvojili su nagrade u kategorijama Pojedinačni radovi – Radio za kampanju „Žabalesku prepaid“ i Profitna integrisana kampanja za „Budi NEO“.

  Agencija McCann Beograd osvojila je tri nagrade na ovogodišnjem festivalu KAKTUS 2018 u kategorijama Pojedinačni radovi – TV za kampanju „Svet koji još niste upoznali“ (klijent: mts), Inovativna integrisana kampanja i Cross Media integrisana kampanja za „The Red Tread“ (klijent: The Coca-Cola Company).

  Agencija New Moment New Ideas Company i Hemofarm Fondacija nagrađeni su u kategorijama Pojedinačni radovi – Media i Neprofitna integrisana kampanja za kampanju „Red Ball“.

  Kompanija Mercator S – IDEA osvojila je nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi – BTL za kampanju „IDEA Dorćol“. U kategoriji Pojedinačni radovi – Social Media nagrada je pripala agenciji Executive Group i Atlantic Grupa – Grand Prom za kampanju „Grand Black’n’Easy Kolegende“.

  U kategoriji Pojedinačni radovi – Mobile nagradu je osvojila kompanija AVON i agencija Saatchi&Saatchi za kampanju #čekiraj. Direct Media i Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije odneli su pobedu u kategoriji Pojedinačni radovi – Viralni video za kampanju „Čuvaj se“.

  Communis DDB i Bambi osvojili su nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi – Content marketing za kampanju „Upecaj zlatnu ribicu“. Universal Music Group & Brands – Western Balkans i Carlsberg Srbija nagrađeni su za kampanju „Tuborg Open 2018“ u kategoriji Pojedinačni radovi – Influencer marketing.

  Kampanja „Matori developer“, agencije Likes & Cookies i HOOLOOVOO, nagrađena je u kategoriji Pojedinačni radovi – Digital. LUNA TBWA nagrađena je u kategoriji Pojedinačni radovi – Direktni marketing za kampanju „Licem prema Novoj godini“.

  Četvrta po redu nacionalna dodela godišnjih strukovnih nagrada izazvala je veliko interesovanje agencija i kompanija iz Srbije. Za nagrade, koje se dodeljuju u 25 kategorija, konkurisalo je ukupno 25 agencija i 48 kompanija.

  O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučivao je stručni žiri koji su činili priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona, navode organizatori.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE