Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dodeljene Hot Spot eCommerce nagrade – ko je šampion internet trgovine?

  Prvi događaj pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCcommerce Asocijacije Srbije, uspešno je završen. Izuzetno velika zainteresovanost kompanija koje se bave digitalnim poslovanjem ukazuje na to da će dodela nagrada postati regionalna tradicija. U odabiru pobednika su, pored ekspertskog žirija, učestvovali i potrošači. Glavnu nagradu eCommerce Champion dobila je kompanija koja je osvojila ubedljivo najveći broj glasova od svih nominovanih kompanija.

  Ovogodišnju titulu eComm championa odnela je kompanija WOLT.

  Od samog početka, Hot Spot eCommerce nagrade privukle su ogromnu pažnju uticajnih igrača iz sveta internet trgovine – i to nije bilo bez razloga. Sva očekivanja opravdana su spektakularnom ceremonijom proglašenja pobednika, koja je održana 15. decembra. Događaj je svojim obraćanjem putem video klipa otvorila Ministarka Tatjana Matić, s obzirom da se Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Srbije posebno zalaže i ulaže napore da e-trgovina u Srbiji napreduje. Verujemo da će ovo podstaći mnoge da i dalje naporno rade i trude se da ovaj segment poslovanja bude iz godine u godinu sve bolji.

  eCommerce Asocijacija Srbije organizovala je događaj kako bi najistrajnijim i najboljim kompanijama dodelila nagrade koje su zaslužile svojim vrednim i napornim radom. Rezultat je čak 83 prijavljene kompanije i preko 200 nominacija za nagrade.

  Pobednike je biralo stanovništvo Srbije, kao i stručni žiri sačinjen od 7 eminentnih članova. Na adresu Asocijacije je u periodu od 1. do 9. decembra stiglo više od 10.000 glasova, što pokazuje da kupci, kada imaju odgovarajuću platformu, žele da se zahvale i tako pomognu kompanijama u čiji dalji razvoj  veruju.

  Kompanije su se prijavljivale za nominacije u 3 kategorije:

  • eComm Branch
  • eComm Excellence
  • eComm Champs

  Takmičenje je do samog kraja bilo neizvesno, do te mere da su u određenim situacijama decimale bile predusdne u trci za nagradom.

  Na gala proslavi prisustvovali su brojni činioci digitalnog ekosistema u Srbiji i regionu. Dodeljena je 21 nagrada od strane organizatora, kao i 10 sponzorskih nagrada.

  Iz Asocijacije su poručili da je ovogodišnja manifestacija veliki uspeh i da je učinjen veoma važan korak ka opštoj digitalizaciji društva – Hot Spot Awards će betonirati put ka bezbednijoj internet trgovini i regulisanju, podsticanju i edukaciji potrošača i trgovinskog sektora.

  „Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove“, dodali su iz Asocijacije.


  Lista svih dobitnika nagrade je na sajtu www.hotspotawards.com

  Izvor: BIZLife

  Foto: eCcommerce Asocijacija Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE