Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Do kraja godine se otvara prvi Šeraton u Srbiji

  Hotel Šeraton (Sheratton) u Novom Sadu, koji će biti prvi takav hotel u okruženju, kako je predviđeno, biće otvoren do kraja godine, najavila je MK grupa.

  „Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Novi Sad će praktično dobiti prvi Šeraton hotel u okruženju, sa potpisom najviših standarda i kvaliteta i sa ogromnim potencijalom kada je reč o razvoju kongresnog turizma“, navodi se u saopštenju.

  Hotel je smešten u centru Novog Sada, a prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, imaće sedam konferencijskih sala, kapacitet od skoro 800 mesta i mogućnost organizacije više događaja istovremeno.

  Kako je ocenjeno, „investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu“.

  Direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema Nikola Avram rekao je da će saradnja sa hotelskim brendom Šeraton dodatno učvrstiti poziciju te kompanije na tržištu i da je značajan korak ka ostvarenju ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE