Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Direktna Banka integrisala Piraeus banku

  Direktna Banka a.d. Kragujevac je tokom vikenda uspešno završila proces integracije Piraeus banke ad Beograd čime je proširila svoje poslovanje i ojačala poziciju na bankarskom tržištu. Reč je o trećoj po redu banci koja je do sada integrisana u sistem Direktne Banke, saopšteno je iz ove banke.

  Ovim spajanjem je značajno uvećana prodajna mreža, ponuda proizvoda i usluga, kao i vrednost ukupne imovine Direktne Banke. Dodatno, pojačano je prisustvo u važnim privrednim centrima u Srbiji i omogućeno je dalje širenje poslovanja Banke u gradovima gde do sada nije bila prisutna, poput Čačka, Valjeva i Vršca, navodi se u saopštenju.

  Poslovnu mrežu Direktne Banke sada čini 47 ekspozitura i 106 bankomata, a u banci radi tim od 640 bankarskih stručnjaka.

  Direktna Banka će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, pomerajući uslužnu delatnost u sferu digitalnog, gde će se većina bankarskih transakcija obavljati putem naprednih internet aplikacija i servisa. Prioritet Banke ostaje  dalji razvoj inovativnih bankarskih rešenja u nastojanju da bude prepoznata kao pouzdan partner i Banka prvog izbora za sve svoje klijente, navode u Direktnoj banci.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE