Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wizz Air Malta

  Wizz Air imenovao Diarmuda O Konghejla za direkotra Wizz Air Malta

  Wizz Air, najodrživija avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, sa zadovoljstvom objavljuje da je Diarmud O Konghejl imenovan za  direktora Wizz Aira Malta, novog ogranka koji će biti osnovan u toku ove godine. O Konghejl preuzima dužnost u Valeti 1. novembra 2022. godine, a o svom radu će izveštavati Majkla Dilihenta, izvršnog potpredsednika i direktora operacija naše grupacije.

  O Konghejl ima preko deset godina iskustva u vazduhoplovnom sektoru na vodećim pozicijama u Ryanairu, na Aerodromu u Dablinu i donedavno u Irskom direktoratu za vazdušni saobraćaj, gde je radio kao regulator.

  „Drago nam je što možemo da poželimo dobrodošlicu Diarmudu na novoj direktorskoj poziciji u Wizz Airu. Radujemo se njegovom doprinosu zasnovanom na iskustvu u ovom sektoru i liderskim veštinama. Njegova uloga kao direktora Wizz Aira Malta će biti ključna za našu sledeću fazu rasta u narednim godinama“, izjavio je Jožef Varadi, generalni direktor Wizz Aira.

  Wizz Air Malta je na samom početku uzbudljivog putovanja i osnivanje ovog novog ogranka će pomoći da se dodatno jača snažna pozicija Wizz Aira i podrže njegovi ambiciozni planovi za širenje u Evropi.

  „Izuzetno mi je drago što se priključujem Wizz Airovom timu na mestu direktora  nove avio-kompanije Wizz Air Malta i radujem se razvoju njene mreže i poslovanja, kao i podršci širim strateškim poslovnim planovima Wizz Aira. Wizz je jedan od glavnih aktera u evropskom vazduhoplovstvu sa odličnom strategijom za budućnost“, rekao je Diarmud O Konghejl, direktor Wizz Aira Malta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE