VIDEO: „Despasito“ povećao za 45 odsto broj turista u Portoriku

Interesovanje turista za Portoriko poraslo za 45%, otkada se pojavio muzički mega hit „Despasito“, prenose list “El Noevo Dia“ i „Nedeljnik“.

U turističkim agencijama Portorika, kažu da su vodiči po želji stranaca koji su obilazili ovu zemlju, dodavali nove lokacije, upravo one koje se prikazuju u spotu za „Despasito“. Čak je i guverner Rikardo Roselo, najavio da se nada da će dug Portorika biti smanjen.

Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent, Fonsi već godinama vlada top listama, uključujući Bilbordove „Top Latin“, „Latin Pop“ i „Heatseekers“ liste, ali ipak, ogroman uspeh i veliki broj obožavalaca u svetu stekao je je hitom “Despacito“.

Njegova pesma postala je najstrimovanija pesma svih vremena s više od 4,6 milijardi emitovanja na svim striming platformama, piše portal evaija.com. Letnji globalni hit je obradio i kanadski superstar Justin Bieber, zahvaljujući čemu se Fonsi našao i na broju 1 U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.

Inače, Luis Fonsi će nastupiti u Kombank Areni 24. novembra s hitom  “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje. Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto i celu 2017. godinu, na šta je on dugo čekao, bez obzira na školovani glas i duete s poznatim pevačicama. Prvi album je izdao 1998. godine, a drugi 2 godine kasnije. Snimio je spotove sa Kristinom Agilerom i Britni Spirs, i do sada izdao 8 albuma.

Izvor: Nedeljnik

Foto: YouTube screenshot

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE