Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Deo mog života, dobri duh i simbol Beograda: Kolege se opraštaju od Baneta Bumbara

  Popularni glumac Branko Cvejić, preminuo je u 75. godini, a mnoge kolege je iskreno potresla vest o odlasku legendarnog Baneta Bumbara.

  Popularna glumica Mira Banjac oglasila se povodom smrti kolege, te je otkrila da iako nije radila sa njim, jako je volela njegovu porodicu.

  „Nisam radila sa njim. Bili smo prijatelji i volela sam njegovu porodicu – družila sam se sa njegovom ženom i sa njim. On je bio odličan glumac i dobar kolega. Bio je čovek koga je interesovalo šta se događa oko pozorišta i uvek je gledao da bude u njemu. Mnogo mi je žao“, rekla je Mira Banjac.

  I Seka Sablić tužna je zbog odlaska poznatog glumca.

  foto: Beta

  „Nisam znala ni da je bolestan, ja nisam u Beogradu odavno. Mnogo mi je žao, stvarno sam zaprepašćena“, rekla je Seka.

  Mirjana Karanović napisala je koliko ga je volela.

  „Moj prijatelj, partner na sceni, moj i naš Cveja! Uvek si bio tu za mene. Ti si deo mog života zauvek. Mnogo te volim Cveki.“

  Bule Goncić jako je potresen.

  „Baš mi je žao, mnogo mi je žao. Najiskrenije saučešće celoj porodici, a posebno njegovoj ženi! Cvejića sam poznavao jako dobro i dugo. U srcu svih nas će ostati sigurno po svojim mnogobrojnim velikim ulogama, ali on je bio mnogo veliki čovek i dobar prijatelj. Privatno je bio veliki laf, Pantiću ga sigurno po njegovoj šarmatnoj prirodi. Bio je divna osoba i duvan čovek za druženje. Setimo se samo sa koliko je šarma i duhovitosti igrao „Grlom u jagode“…Bio je ozbiljno šarmantna osoba, umetnik koji je vodio Jugoslovensko dramsko pozorište preko 12 godina, ako se ja dobro sećam…. Ne znam, zatekli ste me…Ovo je velika tuga i veliki gubitak.“

  Divan glumac i kolega, uvek je bilo zadovoljstvo družiti se s njim, bio je posvećen pozorištu koje je voleo i svom Jugoslovenskom dramskom pozorištu koje je veoma uspešno vodio. Prvo uz Jovana Ćirilova, a onda kao direktor u teškim vremenima uspeo je da ostvari neke od najznačajnijih predstava. Dobri duh i simbol Beograda naše mladosti kao Bane Bumbar u „Grlom u jagode“, rekao je Goncić za Kurir.

  Povodom smrti kolege oglasio se i Branislav Lečić.

  foto: Beta

  “ Branko Cvejić je bio deo JDP, a jedno vreme i upravnik pozorišta. Sve nas je tu okupio u pozorištu. Bio je pre svega drug. Mnogo je teško. Ljudi odlaze, a o njima ostaju priče. Nadam se da ćemo taj njihov dobri duh moći da prenesemo na mlađe generacije koje dolaze“, rekao je Lečić.

  Njegov mladi kolega Milan Marić kratko i jasno je pokazao je koliko mu znači, objavom na Instagramu.

   

  Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

   

  Објава коју дели Milan Maric (@eugensmesni)

  Izvor: Kurir

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE