Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta Holding dobio Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje

  Privredna komora Srbije dodelila je Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje kompanijama koje su pokazale najveću posvećenost principima društvene odgovornosti. Prva nagrada u kategoriji velikih privrednih društava pripala je kompaniji Delta Holding.

  Delta Holdingu dodeljeno je priznanje pošto je žiri prethodno analizirao sve oblasti društvene odgovornosti: kvalitet proizvoda, brigu o zaposlenima, odnos prema poslovnim partnerima, zaštitu životne sredine i podršku društvenoj zajednici. Kao primer ovog poslednjeg segmenta, Delta Holding je predstavio dva projekta za održivi razvoj poljoprivrede: Zasad za budućnost koji pomaže razvoj socijalnog preduzetništva u agraru i Fond za budućnost koji edukuje buduće poljoprivredne stručnjake.

  Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga: „Mi u kompaniji ne biramo svoje akcije zbog nagrada, ali kad dobijemo ovakvu nagradu onda je to za nas uverenje da smo ispravno odabrali i izvršili deo naše strategije, da unapređujemo društvo u kome živimo i radimo“.

  O dodeli nagrade odlučio je žiri u kome su bili predstavnici Ministarstva privrede, Ministarstva za rad i socijalna pitanja, Ministarstva poljoprivrede, Ambasador za održivi razvoj, kao i Olivera Kovačević, urednik javnog servisa Radio-televizija Srbije.

  Takmičenje je trajalo šest meseci i učestvovalo je 50 kompanija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delta Holding

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE