Dejan Pešić: Šta nas čeka u 2022.?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dejan Pešić: Šta nas čeka u 2022.?

  Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

  CEO MediGroup Dejan Pešić ovako je odgovorio:

  Iza nas je dinamična godina u kojoj smo rasli  kao ljudi, kao tim, kao kompanija, a na tom putu vodila nas je svest o važnosti naše uloge u životu svakog pacijenta. 

  Kada se osvrnemo na 2021. godinu, ponosni smo na činjenicu da smo imali više od 1.300.000 poseta naših korisnika i svakoga dana pružili 5.000 usluga. Posebno mesto među našim postignućima svakako zauzima i dobrodošlica koju smo poželeli 4000. bebi rođenoj u MediGroup porodilištu. Ove lepe brojke rezultat su posvećenosti koju su naši pacijenti prepoznali, poklonivši nam svoje poverenje.

  Istovremeno, protekli period obeležili su i brojni izazovi sa kojima se oblast zdravstva suočila. Zahvaljujući našoj stručnosti, spremnosti na prilagođavanje i usvajanju novih poslovnih navika, uspeli smo da ih prevaziđemo i steknemo vredna iskustva. Upravo će ona biti od neprocenjive važnosti u godini pred nama, u kojoj nastavljamo da predano i odgovorno brinemo o najvažnijem segmentu života svakog čoveka – zdravlju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MediGroup

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE