Dejan Đukić: Šta nas čeka u 2022.?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dejan Đukić: Šta nas čeka u 2022.?

  Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

  Direktor Registra nacionalnog internet domena Srbije Dejan Đukić ovako je odgovorio:

  Trendovi iz prethodnih godina, pre svega snažno uporište poslovanja u internetom omogućenim tehnologijama, nastaviće da oblikuju izgled naše poslovne svakodnevnice. Digitalizacija, automatizacija poslovnih procesa, saradnja udaljenih timova, oslanjanje na digitalne alate i onlajn usluge u 2022. biće podrazumevane u mnogo većoj meri nego protekle godine.

  U svetu čije funkcionisanje zavisi od interneta, registri domena, kao što je naš .rs/.срб imaće vrlo važan zadatak – da omoguće besprekoran kvalitet usluge, nužan za nesmetano odvijanje procesa. Internet se do sada pokazao kao vrlo pouzdan partner privredi, omogućio da se premoste brojni izazovi, ublaže krize i potresi kakve je donela pandemija, dao do sad nezabeležen zamajac razvoju.

  Posao nas u ovoj industriji je da svoje sisteme držimo dovoljno čvrstim i stabilnim da na njih može da se osloni privreda, bez obzira na to kroz kakve turbulencije ili promene prolazi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: RNIDS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE