Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  DDOR osiguranje pokrenulo akciju urbanog pošumljavanja

  Šuma u tvom kraju

  DDOR osiguranje pokrenulo akciju urbanog pošumljavanja.

  Nastojanjem da sredinu u kojoj posluje učini što boljom za život i rad svojih sugrađana – kompanija DDOR osiguranje pokrenula je akciju „Za šumu u tvom kraju”, s ciljem stvaranja urbanih oaza koje će pozitivno uticati na efekte emisije štetnih gasova, ali i na dugoročno unapređenje životne sredine i uslova života u gradovima Srbije. Akcija obuhvata period od početka maja do kraja septembra 2022. godine i podrazumeva odvajanje sredstava od svake ugovorene eko-polise za sadnju stotina stabala na jesen ove godine.

  Ugovaranjem osiguranja eko-kasko ili eko-Moja kućica klijenti će direktno doprineti sadnji stabala koja će obogatiti različite gradove Srbije. Akcija je promovisana i u toku manifestacije DDOR ECO BG CAR SHOW VII, u okviru koje su samo u toku četiri dana obezbeđena sredstva za više od stotinu novih stabala. U periodu od 1. juna do 15. avgusta 2022. godine, svi građani Srbije biće u prilici da glasanjem na adresi ddor.rs/eko odrede gradove u kojima će biti sađene urbane šume.

  Osvrćući se na temu ovogodišnje manifestacije DDOR ECO BG CAR SHOW, gospodin Frančesko Maši, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja, rekao je: „U potpunosti delimo vrednosti organizatora ove manifestacije. Kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, takođe smo snažno posvećeni zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena, koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe.

  Ovogodišnji Car Show, u Beogradu, fokusirao se na brigu o životnoj sredini, koja u kombinaciji sa mobilnošću predstavlja jedan od ciljeva održivog razvoja i DDOR-a i naše Unipol grupe, a to je stvaranje održivih gradova i zajednica.

  Zbog toga je naša namera da, kao odgovorni deo zajednice, doprinesemo poboljšanju uslova života i rada projektom ’Za šumu u tvom kraju’, sadnjom drveća u urbanim sredinama.”

  „Izuzetno smo posvećeni zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena, koje predstavljaju jedan od glavnih rizika kojima su izloženi osiguravači, kao što su Unipol i DDOR. Uskoro ćemo objaviti novu klimatsku strategiju, koja će detaljno opisati način kojim se Unipol grupa priprema za suočavanje sa klimatskim rizicima i identifikacijom klimatskih prilika, a u održivoj mobilnosti nastavićemo da doprinosimo razvoju cirkularne ekonomije sopstvenim namenskim ekološkim platformama”, dodao je Maši.

  Da podsetimo, DDOR osiguranje, kao društveno odgovorna kompanija, godinama ulaže u promovisanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i u njihovu edukaciju. U poslednjih deset godina DDOR je uložilo više od 3,5 miliona evra kako bi hiljade vozača savladalo treninge NAVAK – Nacionalne vozačke akademije. Pored brige o zaštiti životne sredine, podizanju svesti o značaju bezbednog učešća u saobraćaju, DDOR osiguranje je posvećeno razvoju zajednice u kojoj posluje, pružajući podršku kulturi, sportu, umetnosti i obrazovanju, i to kao zvanično osiguranje projekta „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, dugogodišnji partner Galerije Matice srpske i Beogradskog festivala igre, kao i zvanjem zvaničnog osiguranja Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE