Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nelt Promo

  Darko Lukić od danas novi generalni direktor Nelt Grupe

  Novi generalni direktor Nelt Grupe od danas je Darko Lukić, nakon što je više od tri godine proveo na poziciji izvršnog potpredsednika ove kompanije. Zajedno sa menadžment timom, u narednom periodu nastaviće sa sprovođenjem poslovne strategije kompanije, uz fokus na osnaživanje cele organizacije, strateški razvoj brendova, Adria tržišta i tržište Afrike.

  Darko je svoj prvi radni dan kao generalni direktor, simbolično, započeo na terenu sa koleginicama i kolegama iz prodaje, želeći da pokaže ličnu posvećenost i ukaže na značajan doprinos svih članova organizacije.

  „Ovo je veoma poseban dan za mene, jer predstavlja novo poglavlje u mom profesionalnom životu. Danas sam na terenu sa zaposlenima, jer ljudi su ti koji čine firmu, oni su naš su najvažniji resurs. Želim da saslušam zaposlene, da čujem njihove potrebe, ideje i razmišljanja. Uz to, da razgovaram sa kupcima, principalima i svim eksternim ključnim saradnicima kako bismo pružili najbolju uslugu i proizvode. Kao kompanija, strateški nastavljamo dalje sa transformacijom koja je bazirana na temelju zdrave organizacije, investicijama u digitalne inovacije i diverzifikacijom Neltovog poslovanja“, rekao je Darko.

  Darko Lukić je u Nelt Grupi od 2021. godine i ima dugogodišnje iskustvo u korporativnom rukovođenju na visokim pozicijama. U kompaniji Coca-Cola Hellenic Bottling Company se bavio strateškim projektima pri kancelariji generalnog direktora, dok je u kompaniji Procter & Gamble više od 11 godina radio na nekoliko visokih, grupnih menadžerskih funkcija u finansijama. U kompaniji Nelt značajno je doprineo u kreiranju i realizaciji strateških projekata i inicijativa.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE