Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li Vesić OSTAJE na funkciji? To NIJE pitanje za njega

  Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da je ta stranka zajedno sa svojim koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije pobedila na beogradskim izborima.

  „Imamo 56 odbornika, što je dovoljno da formiramo samostalno vlast u Beogradu. Pobedili smo na beogradskim izborima, kao i na drugim. Građani su znali da nagrade naš dobar rad u Beogradu“, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda za TV Pink.

  Navodeći da SNS ima većinu sa socijalistima da formiraju gradsku vlast, on je istakao da će se sačekati da se završi izborni proces, jer su na nekim mestima u Beogradu ponovljeni izbori.

  On je rekao da će mandati odbornicima biti dodeljeni nakon što Gradska izborna komisija proglasli konačne rezultate, a zatim počinju da teku rokovi za formiranje Gradske skupštine.

  Govoreći o mogućnosti da se ponove izbori u Beogradu, on je naveo da je siguran da će Glavni odbor SNS prihvatiti ako to predloži predsednik stranke Aleksandar Vučić. „Uvek smo spremni da idemo na izbore, nemamo nikakav problem sa tim za razliku od stranaka u opoziciji“, rekao je Vesić, navodeći da je to u ovom momentu još hipotetički.

  Na pitanje da li ostaje na funkciji u Beogradu, on je rekao da će „stranka odlučivati ko će je predstavljati ubuduće“.

  „To nije moja odluka, već stranke, nije pitanje za mene. Ako je stranka zadovoljna mojim radom pretpostavljam da će me predložiti za neku funkciju. Ako neće – u svakom slučaju ja sam tu i član sam stranke, Predsedništva, i borim se da moja stranka pobedi i na nekim narednim izborima, kad god budu“, rekao je Vesić.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE