Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hespo kreveti dušeci

  Da li ste spavali u lebdećem krevetu?

  Krevet definiše svaku spavaću sobu i potrebno je da bude jedinstven, kreativan i baš onakav kakav želite, dok odgovarajući dušek omogućava miran san. Zato se kontinuirano radi na testiranju, usavršavanju, vrhunskim materijalima i dizajnu, kako bi svaki trenutak tokom spavanja bio okrepljujući za organizam.

  Da li ste čuli za Carpe Diem Vindo, jedini lebdeći krevet u Srbiji? Ovaj inovativni podesivi krevet patentiranog dizajna, pored savršenog izgleda omogućava i savršeno spavanje, kojem teži svaka osoba. Umesto na klasične nogice, postavljen je na centralni stub pričvršćen za osnovnu jedinicu za stabilizaciju poda, a cela konstrukcija je sa ukusom skrivena ispod luksuznog tepiha koji je skrojen baš za njega.

  Vindo ima automatsku podršku za lumbalni i vratni deo i oslonce za glavu i stopala, koji se mogu spustiti ili podići u zavisnosti od želja i potreba. Ima nekoliko opuštajućih programa vibracione masaže, što celom telu omogućava da se opusti. Reklo bi se idealno za svakog poslovnog čoveka. Dobra strana je što se sve funkcije kreveta mogu kontrolisati pomoću bežičnog daljinskog upravljača ili Vindo aplikacije sa podrškom za glasovne komande. Koliko mogućnosti samo u jednom krevetu, ali ne običnom nego lebdećem, čija se baterija napuni za pet sati i traje do 135 ciklusa.

  Vindo je dizajniran da pruži ergonomski, opuštajući san i potrebnu revitalizaciju za svaki sledeći dan. Carpe Diem je razvio jedinstven sistem opruge i viskoelastičan donji segment za maksimalno smanjenje pritiska i za udobnost spavanja. S druge strane, Contour Pocket je patentirani sistem koji obezbeđuje da se svaka opruga prilagođava obliku tela, kako bi se mišići opustili.

  Šta su istraživanja pokazala?

  Na odeljenju za kičmu u Univerzitetskoj bolnici Salgrenska u Geteborgu terapeuti za masažu razvili su patentirani viskoelastični donji segment Visco Elastic Bottom Laier. Njegov zadatak je da smanji pritisak i da stimuliše cirkulaciju krvi. Da li želite da osetite sve ove performanse? Samo na jednom mestu u našoj zemlji, u tržnom centru Galerija u Hespo prodavnici, imate mogućnost da doživite jedinstven osećaj na krevetu koji „lebdi“. Možete da izaberete dizajn i boju u skladu sa enterijerom, a sve će to ručno napraviti u fabrici u Švedskoj. Na vama je da se prepustite „slatkim“ snovima.

  Luksuzna klasika u vašem domu

  A za one koji vole luksuznu klasiku, Zara lux je pravi izbor kreveta. Neobičan, kreativan, pouzdan, čvrst, sa elegantnim uzglavljem u kombinaciji s neobičnom konstrukcijom unosi u spavaću sobu svežinu i kreativnost. Karakteriše ga jednostavan dizajn, a moguće je izabrati tapaciran krevet sa pravom ili eko kožom, kao i sa tkaninom.

  ZaraLux krevet

  ZaraLux krevet

  Za sve one koji vole uzglavlja, na raspolaganju su dve visine – od 120 ili 140 cm. Prednost kreveta Zara Lux predstavljaju prostor za odlaganje i elastična podloga s mehanizmom za podizanje, što olakšava manipulaciju stvarima. Podizanjem gornjeg dela, za sekundu možete odložiti odeću ili posteljinu. Odaberite dezene koje volite u Hespo prodavnicama u tržnim centrima Galerija, Zmaj i Stadion, i vrlo brzo imaćete priliku da uživate u svom novom krevetu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hespo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE