Da li je predsednik ovim poručio Grčiću da podnese ostavku? (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li je predsednik ovim poručio Grčiću da podnese ostavku? (VIDEO)

  Zbog kolapsa energetskog sistema tokom obilnih snežnih padavina zasedala je Vlada Srbije, a sednici je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić koji je objasnio šta se desilo sa EPS, dok se posebnim tonom obratio i generalnom direktoru Elektroprivrede Miloradu Grčiću.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je na sednici Vlade Srbije šta se prethodnih dana dogodilo sa Elektroprivredom Srbije i koji koraci su preuzeti.

  On je tom prilikom najavio da će za greške odgovorni morati da snose posledice jer “ljudi da slušaju o našim greškama je besmisleno”, a potom se obratio i direktoru EPS Miloradu Grčiću.

  “Ne znam šta bih ti rekao, Mićo…”, rekao je Vučić i ponovio to još jednom, dodajući da “nije važno”.

  Za naše greške će odgovorni morati da snose posledice. Očekujem Grčiću (Milorad, direktor EPS) tvoju reakciju, kad hoćeš danas, sutra…

  Zato što smatram da mi koji obavljamo javni posao možemo da grešimo, ali kod tako krupnih stvari stepen odgovornosti mora da bude mnogo viši, rekao je Vučić.

  Atlagić da se izvini građanima, prepoloviti račune za struju

  Vučić je na sednici poručio v.d. direktoru operatera distributivnog sistema (ODS) Bojanu Atlagiću da pronađe način da se izvini građanima koji nisu imali struju 24 sata i predložio da njima računi budu niži za 50 odsto.

  “Mislim da je to dobra ideja jer će to i vas (Atlagiću) naučiti dodatnoj odgovornosti”, rekao je on.

  Izvor: BIZLife, Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE