Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Golden panorama 2 zlatiobor

  Da li je investiciona kupovina apartmana i dalje dobro rešenje?

  Uprkos rastu cena, ulaganje u nekretnine na Zlatiboru postaje sve privlačnije ljudima koji žele da ulože novac i koji traže stabilnost i obrt kapitala. Očekivani povrat uloženog novca u luksuzne apartmane na Zlatiboru je 8% godišnje, kažu zlatiborski agenti za nekretnine, što daleko nadmašuje npr. oročenu štednju. Objašnjavaju da bi tim tempom 80% vrednosti nekretnine trebalo da bude vraćeno za 10 godina ili čak i brže, u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta i pratećeg sadržaja koji nekretnine mogu da ponude.

  Podaci Turističke organizacije Zlatibor pokazuju da ova planinska regija već nekoliko godina beleži konstantan rast broja turista. Godišnji broj noćenja prelazi neverovatnih 2,1 milion, što nedvosmisleno ukazuje na to da je Zlatibor jedno od najprivlačnijih mesta za ulaganje u Srbiji.

  Golden Panorama 2

  Golden Panorama 2

  Kakvi apartmani su najpopularniji?

  Kada je reč o apartmanima, posebno su popularni luksuzni apartmani u izgradnji, koji se u pojedinim slučajevima prodaju po nižim cenama od gotovih novogradnji. Baš takvo je ukupno 65 apartmana u kompleksu „Golden Panorama 2“, veličine od 32m2 do 50m2.

  Takvi apartmani grade se po najvišim evropskim standardima i kombinuju savremeni stil sa toplinom planinskog ambijenta koji pruža maksimalan komfor i udobnost. Smart sistema grejanja, izuzetna zvučna i toplotna izolacija, italijanska keramika i vrhunske sanitarije čine takve apartmane luksuznim, a dodatni sadržaji poput wellness i spa centra, restorana, otvorenog i zatvorenog bazena, igraonice, vešeraja, parkinga i garažnog mesta sa punjačem za električna vozila odličnim izborom za investiranje.

  Šta donosi uslužno izdavanje apartmana?

  Olakšavajuća okolnost za vlasnike tih apartmana je uslužno izdavanje, koje omogućava redovne pasivne prihode bez brige o prijemu gostiju i održavanju apartmana. Kompletnu logistiku oko reklamiranja, izdavanja i čišćenja apartmana preuzima investitor, što dodatno može uticati na brži povrat uloženog novca.

  Kako do apartmana na Zlatiboru?

  Apartmani u objektima poput „Golden Panorama 2“ se mogu kupiti na beskamatne rate, direktno od investitora, bez plaćanja provizije posredniku, kao i putem stambenih kredita. S obzirom da je reč o novogradnji, kupcima kojima je ovo prva nekretnina sledi povrat PDV-a u iznosu od 10%.

  Zato ako želite da uz povoljne uslove investirate u nekretninu na planini, koja će vam se svakako dvojako isplatiti kroz siguran smeštaj za sebe i ubrzan povrat uloženog novca kroz izdavanje apartmana – iskoristite ovaj trenutak.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Golden Pnaorama

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE