Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li je astrologija mogla predvideti koronavirus i šta nas sve čeka u APRILU

  Spajanje Saturna i Plutona u Jarcu 12. januara jasno je ukazivalo na opasnost od ozbiljnih poremećaja javnog života. Međutim, čak ni astrologija nije mogla da predvidi da će u pitanju biti pandemija, piše sajt astro.com.

  Ali pred nama je novi mesec.

  Tokom meseca aprila snažna energija Marsa ulazi u znak Bika. To će uticati na samopouzdanje i strast prema ambicijama. Mladi Mesec u Ovnu daje prilike za nove početke i drugačije odluke. Krajem aprila, sve više će se buditi svesnost postojanja, preispitivaće se dosadašnji način života.

  OVAN

  Posao: Imaćete uspeha što se tiče finansija, a rizične investicije će se isplatiti.

  Zdravlje: Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete da trenirate i da se zdravo hranite samo ćete poboljšati trenutno stanje.

  BIK

  Posao: Karijera će biti u razvoju ovog meseca i svaki pokušaj u traženju posla biće uspešan i sve na vašem radnom mestu će vam biti potčinjeno. Finansijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljaćete kako da unapredite zaradu. Imaćete mnogo potencijala kada je reč o investicijama, što će vam doneti veliku sreću.

  Zdravlje: Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste se osećali dobro.

  BLIZANCI

  Posao: Profesionalizam će vam biti na visokom nivou, pa će karijera napredovati. Finansijska situacija će biti teža ovog meseca, jer neće svi vaši poduhvati imati uspjeha. Zavisno od broja troškova i vaša porodica će biti u težem finansijskom stanju.

  Zdravlje: Zdravlje će biti izuzetno ovog meseca i moraćete dosta vežbati da biste ga održali.

  RAK

  Posao: Zvezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki uticaj na vaš profesionalni uspeh. Ukazaće vam se dobre poslovne prilike. Vaš finansijski status će biti podstaknut vašim profesionalnim povratkom i materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori finansijske podrške dolaziće od vaše porodice, prijatelja kao i od vaših nadređenih.

  Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite da se baviti kreativnim radom i umetnošću kako biste opustili um i telo.

  LAV

  Posao: Što se tiče prognoze za april, poslovni život će vam biti uspešan i ostvarićete sve ciljeve koje ste zacrtali u karijeri. Vaše finansijsko stanje u ovom trenutku ispunjava vaša očekivanja i vaše investicije će biti od velike koristi za vas i vašu obitelj. Ovo će biti odličan trenutak da se upustite u rizične poduhvate, jer će na kraju dana doneti plodove.

  Zdravlje: Pozitivan zdravstveni status za ovo doba godine. Uživaćete u opuštajućim trenucima, ali morate bar neku fizičku aktivnost da uključite u svoju rutinu, kako bi vaše zdravlje postalo stabilnije.

  DEVICA

  Posao: Sposobni ste da savladate izazove na koje nailazite u svom profesionalnom životu. Ovo je odličan mesec za vas da unapredite svoje finansijske šanse. Saradnja sa talentovanim ljudima može  vam pružiti osećaj duhovne pripadnosti.

  Zdravlje: Fantastično zdravlje, kako mesec napreduje poboljšavaće se i vaše zdravlje ako se pridržavate zdrave ishrane i treninga. Smanjite slatkiše.

  VAGA

  Posao: Uspesi u karijeri će biti na fer nivou, moraćete više da se potrudite kako biste postigli velike ciljeve. Vaši poslovni poduhvati biće od velike koristi za vašu finansijsku situaciju. Dobićete finansijsku podršku od svog partnera.

  Zdravlje: Opustite se i prepustite duhovnosti kako biste se postarali za zdravlje celog bića.

  ŠKORPIJA

  Posao: Imaćete dodatnu prednost na radnom mestu, jer ćete biti dodatno fokusirani na svoju profesiju. Slede vam značajni koraci na profesionalnom planu. Ovog meseca bićete dosta inovativni i upustićete se u razne poduhvate koji će biti potpuni uspeh. Vaš finansijski status biće dosta stabilniji.

  Zdravlje: Morate pametno razmišljati i višak posla raspodelite svojim podređenima kako biste osigurali stabilno zdravstveno stanje.

  STRELAC

  Posao: Ovog meseca vaša karijera će biti dovedena u pitanje, jer ćete dosta odmarati i vaša karijera će zahtevati mnogo više napora. Imaćete velike mogućnosti u traženju novog posla, ali većinu nećete iskoristiti pametno. Vaša finansijska sredstva će biti u redu ovog meseca, tako da nećete imati rashode mimo uobičajenih troškova. Nemojte da trošite novac na nepotrebne stvari dok ne sredite rizičnu finansijsku situaciju. Najbolje je da odmah krenete da štedite.

  Zdravlje: Zvezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće, a vi ćete uprkos situaciji ostati pozitivni.

  JARAC

  Posao: Vaša karijera će imati manju stopu rasta i nailaze vam teška vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspeha u vašoj profesiji. Uspostavite ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i ličnog razvoja.

  Zdravlje: Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja. Masaža bi vam prijala.

  VODOLIJA

  Posao: Podnećete različite promene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mestu neće biti moguće, jer želite da promenite pravac vaše karijere. Vaše finansijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine.

  Zdravlje: Odlično zdravstveno stanje. Opustite se.

  RIBE

  Posao: Vaša karijera će vrlo brzo napredovati što će dovesti do njenog razvoja. Morate biti mudri. Imaćete odličan finansijski napredak i mnogo prilika za ulaganja koja će se ostvariti. Ne rizikujte svoj teško zarađen novac.

  Zdravlje: Vaše zdravlje će biti fantastično. Ojačajte svoje duhovno biće kako biste izbegli zloupotrebu supstanci.

   

  Horoskop za april 2020. preuzet je sa sajta astrotarot.eu.

  Izvor: BIZLife/Astro.com/Astrotarot.eu

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE