Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li biste gledali HOROR sa Vini Puom i Bambijem? (VIDEO)

  Filmski svet bi uskoro mogao da dobije novi bioskopski univerzum koji bi dobio mogućnost da se takmiči sa MCU i MosterVerseom, iako na znatno nižem nivou budžeta. I sa mnogo više krvi.

  Nakon kontinuiranog i šokantnog uspeha „Winnie the Pooh: Blood and Honey“, britanskog slashera sa mikro-budžetom koji je postao viralan prošle godine i unapred okupirao blagajne u Meksiku, gde je zaradio blizu milion dolara i to pre svog globalnog prikazivanja u bioskopima 15. februara, pisac/reditelj Rhys Frake Waterfield kaže da planira da stvori ceo univerzum ispunjen krvavim adaptacijama omiljenih priča iz detinjstva.

  Reditelj — koji zajedno sa producentom Skotom Džefrijem vodi plodni niskobudžetni horor baner „Jagged Edge Productions“ — već je otkrio za The Holliwood Reporter prošle godine da razvija „Neverland Nightmare Petra Pana“, zasnovanu na knjizi JM Barriesa.

  Džefri je kasnije otkrio da je „usmerio svoje nišane na najpoznatijeg jelena na svetu“, te da postoji mogućnost da i ovaj crtani film dobije svoju horor verziju.

  Sa „Winnie the Pooh: Blood and Honey“ koji se zahuktava i priprema za premijeru na 1.500 velikih ekrana u SAD i širom sveta, i sa nastavkom koji je već u planu, Rhys Frake Waterfield sada najavljuje da planira da dovede sve nekada porodične likove u „jedan neposlušni univerzum“.

  Bambi (YouTube)

  „Ideja je da pokušati da zamislimo da su svi u istom svetu, tako da možemo da imamo krosovere“, kaže on. „Ljudi su slali poruke govoreći da zaista žele da vide Bambija protiv Pua.

  Iako Frake Waterfield priznaje da ima niz ideja, napominje da nisu sve vezane za Diznijeve crtaće.

  „Postoji mnogo, mnogo, mnogo drugih ideja koje nisu vezane za Dizni, gomile starih bajki i urbanih legendi, koncepata koji su sinonim za vaše detinjstvo, i to su one koje želim da izgradim u svetu koji je iskrivljena alternativna stvarnost”, objašnjava reditelj.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT Scrn

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE