Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Čuveni glas Semjuela L. Džeksona na Amazonovoj Aleksi (VIDEO)

  Interakcije sa Amazonovim virtuelnim ličnim asistentom Aleksom uskoro bi mogle da postanu mnogo zabavnije i začinjene nekim vulgarnim rečima s obzirom na to da će legendarni glumac Semjuel L. Džekson pozajmiti svoj glas ovom uređaju.

  Holivudska zvezda je prvi glas slavnih koji će biti predstavljen na Aleksi, u opciji koja će korisnicima biti dostupna kasnije ove godine uz naknadu, navodi se u saopštenju tehnološkog i maloprodajnog giganta.

  Ova funkcija omogućiće koristicima uređaja da komuniciraju sa AI verzijom glumca, razvijenom pomoću neuralne tehnologije pretvaranja teksta u govor.

  Džekson nije prva poznata ličnost predstavljena na popularnom ličnom asistentu, ali prethodne glasovne karakteristike oslanjale su se na unapred snimljeni zvuk.

  Mnoge rečenice koje je ovaj poznati glumac izgovorio u filmovima kao što su Pulp Fiction, Shaft, A Time To Kill, Die Hard Vith A Vengeance, Star Wars i Avengers postale su kultne, a neke i sinonim za same filmove u kojima ih je izgovorio.

  Iz Amazona obećavaju da će korisnici „Džeksonove funkcije“ na Aleksi u potpunosti moći da uživaju u šarenom jeziku glumca po kome je poznat, ali će imati i opciju uključivanja i isključivanja psovki.

  Za početak recite samo: „Aleksa, upoznaj me sa Semjuelom L Džeksonom“. Zatim možete odabrati da li želite da koristi eksplicitni jezik ili ne, tako da je možemo pretpostaviti da će oni koji ga žele dobiti dobru dozu kultnog „Motherf…“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE