COTRUGLI MBA Triathlon - Prilika koja se pojavi jednom u 20 generacija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Cotrugli MBA Triathlon

  COTRUGLI MBA Triathlon – Prilika koja se pojavi jednom u 20 generacija

  Povodom upisa 20. jubilarne generacije studenata, COTRUGLI Business School poziva sve zainteresovane na COTRUGLI MBA Triathlon, koji će budućim studentima osigurati atraktivne slavljeničke uslove za upis na prestižne Executive MBA programe.

  Uključi se u MBA Triathlon: https://cotrugli.org/mba-triathlon/

  Jedinstvena prilika za one koji žele podići svoje profesionalne veštine na viši nivo i napredovati u karijeri

  Nekada je MBA (Master Of Business Administration) bio rezervisan samo za top menadžment pozicije velikih internacionalnih kompanija. Danas, ovaj program mahom upisuju poslovni ljudi koji imaju aspiraciju ka višim pozicijama ili generalno žele napraviti iskorak u svojoj karijeri.

  Reč je o najprestižnijem svetski priznatom poslovnom programu koji polaznike profiliše u lidere 21. veka. Prednosti MBA programa primjenjive su na sve polaznike bez obzira na industriju ili oblast rada, a sama diploma i uspešno završen program donosi i bolje razumevanje globalnog tržišta, razvoj strateškog razmišljanja i izgradnju liderskih veštine, ali i doprinosi razvoju poslovne mreže.

  Upravo zahvaljujući ovim prednostima MBA programa koje nudi poslovna škola COTRUGLI, mnogi studenti, danas alumnisti, doživeli su potpuni preokret i ekspanzivni rast i napredak u karijeri. Zašto to ne biste bili upravo i VI?

  COTRUGLI MBA Triathlon – Jedinstveno iskustvo u tri discipline

  Povodom upisa 20. jubilarne generacije COTRUGLI poziva sve zainteresovane na uključivanje u jedinstveno iskustvo u tri discipline – MBA Triathlon, koji će učesnicima ponuditi mogućnost upisa ovog prestižnog programa po povlašćenoj ceni.

  Naime, svi koji uspešno prođu sve tri ključne etape MBA Triathlon izazova imaće jedinstvenu mogućnost da ostvare popust u visini od 30% školarine, a priliku da ga i realizuju dobiće 20 najbržih, najspretnijih i najagilnijih pojedinca.

  COTRUGLI -Business school

  New Concept Studio

  Kroz tri faze izazova pojedinci će morati pokazati znanje, spretnost, brzinu i sposobnost snalaženja u novim situacijama, ali i dokazati kako mogu savršeno funkcionisati kao pojedinci, ali i kao članovi tima, a za uzvrat će dobiti informacije iz prve ruke, upoznati prestižne predavače, mentore i bivše polaznike i direktno od njih dobiti sve informacije o samom programu.

  Misliš da si dovoljno motivisan da savladaš sve poslovne izazove?

  Uključi se i postani deo zajednice koja pokreće na promenu i inspiriše!

  Od uključivanja u ovaj izazov deli te zrno hrabrosti i nekoliko klikova, a od željenog ishoda samo mali deo tvog vremena, ali i velika motivacija i sportski duh. Zato iskoristi ovu priliku da unaprediš svoja preduzetnička i biznis znanja uz najprestižniji MBA program u regionu! Uključi se u MBA Triathlon i uveri se!

  Tradicija znanja i izvrsnosti

  Svi MBA programi na poslovnoj školi COTRUGLI međunarodno su priznati, akreditovani od strane AMBA (Association of MBAs), a sama Škola uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi. AMBA pruža nezavisni dokaz kvaliteta i izvrsnosti za MBA programe i to samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja sveta.

  Saradnja sa vodećim svetskim stručnjacima u oblasti poslovnog obrazovanja, više od 20.000 zadovoljnih klijenata, doprinelo je afirmaciji COTRUGLI škole kao najnaprednije poslovne škole u SEE regionu.

  Najbolji za najbolje

  MBA module na COTRUGLI Business School drže vrhunski predavači, svetski eksperti u svojim oblastima rada, a pored toga što drže predavanja i mentorstva, istovremeno rade za brojne kompanije širom sveta što im daje prekopotreban i aktuelan uvid u današnje tržište rada i poslovanja.

  Brojke govore više od reči

  Ukoliko i dalje razmišljate da li trebate upisati MBA program i kako vam on može pomoći da transforišete svoju karijeru, onda ste na pravom ste mestu. Kao poslovna škola sa najvećom mrežom alumnista u ovom regionu Europe, COTRUGLI kontinuirano sprovodi i istraživanja o zadovoljstvu polaznika i prati njihov profesionalni rast i napredak i nakon završetka programa, a brojke govore same za sebe.

  U velikom istraživanju sprovedenom na uzorku od 2000+ ispitanika (alumnista), 74% je potvrdilo da je ostvarilo napredovanje unutra kompanije ili je promenilo posao na bolje, 64,1% njih je ostvarilo značajno povećanje plate nakon završenog programa, dok bi COTRUGLI budućim generacijama preporučili gotovo svi – tačnije njih 94,8%.

  Takođe, više od 70% polaznika COTRUGLI MBA programa radi na top menadžment pozicijama u velikim regionalnim i internacionanim kompanijama ili u većim ili manjim organizacijama u Srbiji i regionu, bilo kao direktori kompanija bilo kao samostalni preduzetnici.

  Polaznici MBA programa na COTRUGLI poslovnoj školi su menadžeri, IT stručnjaci, inženjeri, konsultanti, bankari, a sve ih spaja želja za sticanjem novih veština, znanja i alata, kao i za širenjem poslovne mreže i sticanjem prijatelja i saradnika za ceo život.

  Izvor: BIZLife

  Foto: COTRUGLI

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE