Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Četvrti „Srpski dani osiguranja“ biće održani 26. novembra

  U izmenjenim uslovima, sa temama prilagođenim pandemiji i načinima na kojima sektor osiguranja funkcioniše u godini na izmaku, biće održani četvrti Srpski dani osiguranja, 26. novembra pod nazivom „Prijatelji, kako ste?“

  Glavna tema ovogodišnje konferencije, koja će biti održana u onlajn formatu, biće kriza izazvana virusom Kovid-19, o čemu će iz različitih uglova govoriti osiguravači, reosiguravači, bankari, predstavnici zdravstvenih i drugih državnih institucija.

  Tokom konferencije biće razgovora o tome kako pandemija utiče na osiguranje u svetu, da li treba menjati zakone, kao i o tome koliko je važna uloga zaštitnika građana u ovim izmenjenim uslovima, kako da se zaštite podaci o ličnosti sa posebnim osvrtom na društva za osiguranje, kako razvijati bespapirno poslovanje, kao i o prednostima i manama rada od kuće.

  „Iako je godinu obeležila pandemija, bitno je istaći da je i u tako promenjenim uslovima poslovanja i prilagođavanja, tržište osiguranja funkcionisalo, pa čak i zabeležilo blagi rast. Važno je da nastavimo da otvoreno pričamo o svim izazovima sa kojima se ova oblast suočava, ali i svim trendovima koji će nas sačekati, a za koje bi trebalo da budemo spremni. To nam omogućavaju i tradicionalni Srpski dani osiguranja, koji će biti održani u onlajn formatu i sa kojih ćemo poslati pozitivne signale i odgovore na pitanje da li su i koliko domaći osiguravači siguran partner u uslovima velikih kriza“, kaže Duško Jovanović, generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije.

  I ovogodišnji skup imaće regionalni karakter, a svoje viđenje uticaja pandemije na tržište osiguranja daće i predstavnici iz regiona – Slovenije, Hrvatske, Crne Gore Severne Makedonije i BiH.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Udruženje osiguravača Srbije/Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE