Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  momirović

  „Ima li šta lepše, cena struje skače, a vi to ne plaćate“

  Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je da za novu vladu nisu ključna personalna rešenja već politika koju će vlada sprovoditi, i da li imati hrabrosti da se uhvati sa svim izazovima u koštac i umeti da se izbori.

  Momirović je rekao Tanjugu, odgovarajući na pitanje da li će biti ministar u novoj vladi, da je važno da nova vlada ima, kako je ocenio, oštrinu poput one koju je imala vlada koju je vodio tadašnji premijer Aleksandar Vučić, kada je sprovedena fiskalna konsolidacija.

  I da li će nova vlada imati snagu da se uhvati u koštac sa problemima kao što je učinjeno tokom korona krize, naglasio je Momirović.

  „Cene struje su ovih dana značajno porasle na svetskom tržištu, a to naši građani nisu osetili. Imali li šta lepše, cena skače, a vi to ne plaćate. Ali, ako se tako nastavi, ti građani će to platiti sa kamatom, a mi ćemo naša preduzeća uništiti“, naveo je Momirović.

  cene struje

  Struja, brojilo

  Da li Momirović sebe vidi u novoj Vladi?

  Kaže da je to, na primer, jedan od izazova sa kojim će morati nova vlada da se suoči u narednom periodu.

  „To će determinisati politiku naredne vlade – hrabrost“, naglasio je on u izjavi za Tanjug tokom vožnje brzim vozom od Beograda do Novog Sada.

  Na pitanje da li, ipak, sebe vidi u novoj vladi, Momirović je rekao:

  „Ne mogu da kažem da ne imponuje biti minitar, ali nisam ušao u ovu priču da bih ostvarivao lične ambicije već da bih podržao politiku Aleksandra Vučića, koja je pokrenula sve infrastrukturne projekte“.

  cnee struje

  aleksandar vučić, cene struje, konferencija

  Istakao je da ispred svog interesa stavljam interes svog naroda i interes politke koja se vodila do sada, kao i da je to prioritet.

  Izvor: Tanjug

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE