Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  pks

  Čadež „gradi poverenje“, mandat u KIF ustupio prijatelju sa Kosova

  Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež ustupio je svoj mandat predsednika Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6) predsedniku Privredne komore Kosova Ljuljzimu Rafuni, objavila je PKS.

  Na Investicionoj konferenciji, u organizaciji Komorskog investicionog foruma, koja se održava u Ljubljani, Čadež je naglasio da je vreme za još veće poverenje i saradnju svih privreda u regionu.

  „Vreme je da verujemo jedni drugima, da slavimo ono što nas spaja, a ne ono što nas deli. Stoga sam odlučio da ustupim svoj mandat predsednika Upravnog odbora КIF, kao naše zajedničke regionalne komore, dragom prijatelju Ljujzimu Rafuni, predsedniku Privredne komore Kosova“, kazao je on.

  Čadež se založio da se zajedno izgradi bolja budućnost za poslovanje u regionu i da se od regiona sukoba izgradi region uspeha.

  Istakao je da pre osam godina, kada je počela saradnja PKS i Privredne komore Kosova i potom svih komora regiona, niko nije verovao da je to moguće.

  „I zato mi je izuzetno drago kada danas vidim zajedno kolege iz svih privrednih komora Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Srbije i Kosova, kada vidim da delimo zajedničku viziju, da delimo drugu realnost. I to nije nešto što se kaže reda radi, jer računa se samo ono šta zaista konkretno uradite, a ovo je još jedan korak u tom pravcu“, rekao je Čadež.

  Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana, koji čine privredne komore svih šest ekonomija, okuplja više od 350.000 kompanija iz celog regiona.

  Izvor: Beta

  Foto: PKS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE