Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Voz Soko

  Brzi voz „Soko“ imaće DODATNE POLASKE narednih mesec dana

  Na pruzi Beograd-Novi Sad od danas do 30. aprila saobraćaće svakodnevno još dva para Inter siti brza voza „Soko“ zbog velikog interesovanja putnika, saopštila je kompanija Srbija voz.

  Iz železničke stanice Beograd Centar brzi voz „Soko“ će svakodnevno za Novi Sad polaziti u 9.35 i u 12.55, dok je polazak iz Novog Sada za Beograd u 10.56 i u 15.00.

  Brzi voz „Soko“ se kreće brzinom do 200 kilometara na sat i od Beograda do Novog Sada vožnja traje 36 minuta, a izmedju dva grada staje samo u železničkoj stanici Novi Beograd..

  Prugom izmedju Beograda i Novog Sada do kraja aprila svakodnevno će saobraćati 40 brzih vozova, odnosno po 20 iz Beograda i iz Novog Sada.

  Od tog broja po devet polazaka iz oba grada su Inter siti vozovi, a još po devet polazak su Regio vozovi čije vreme putovanja je 55-57 minuta i koji staju u stanicama: Novi Beograd, Tošin Bunar, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Indjija, Beška, Sremski Кarlovci i Petrovaradin.

  Svakodnevno brzom prugom saobraćaju i četiri Regio ekspres voza, odnosno po dva iz Beograd Centra i Novog Sada, koji putuju po redu vožnje 47-48 minuta.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE