Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ambalaža

  Momirović otkrio koliko građani mogu da uštede kupovinom na akciji

  Rezultati akcije „Bolja cena“ su ohrabrujući, građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što je omogućilo porodicama da ostvare značajne uštede od nekoliko hiljada dinara u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović u obilasku maloprodajnog objekta „Aman“ u Batajnici.

  „Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade“, rekao je Momirović.

  Naveo je da je „Bolja cena“ zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je zaštita standarda građana.

  „Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža ova akcija u preko 2.500 objekata širom Srbije“, kazao je Momirović.

  Pozvao je trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju akciju „Bolja cena“.

  U okviru te akcije u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije po nižim cenama ponuđeno 36 kategorija proizvoda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BL

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE