BMW Biznis liga na NAVAK-u: Koja je brzina uspeha? (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BMW Biznis liga na NAVAK-u: Koja je brzina uspeha? (VIDEO)

  Takmičenje u vožnji automobila, koje medijska kuća BIZLife organizuje uz podršku BMW Srbija – BMW Biznis liga, održano je, po drugi put, krajem aprila na NAVAK stazi.

  Najbolji iz sveta biznisa pokazali su da dobri menadžeri i dobri vozači imaju mnogo toga zajedničkog i odlično se snašli i iza upravljača BMW sportskih i biznis mašina, BMW 420i i BMW 520xDrive

  U takmičenju su učestvovali: Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banka; Marija Pasuljević, Business Development Manager, Nordeus; Milan Grujić, direktor, ZF Srbija; Mila Litvinjenko, vlasnica, Aura; Filip Kovačević, Tax Director, Deloitte; Melanija Pavlović, generalna direktorka JAF; Nikola Mehandžić, direktor poslovnog razvoja, Payoneer; Branislav Savić, direktor fabrike, Ball Corporation.

  Ovo su rezultati takmičenja BMW Biznis liga

  Takmičenje BMW Biznis liga sastojalo se od različitih aktivnosti kao što su ubrzanje iz mesta do 200 km/h i zaustavljanje, zatim merenje najboljeg vremena vožnje stazom kroz kapije, vežba ciljanog kočenja, prilikom koje svaki takmičar ubrzava do minimum 60 km/h i ima zadatak da zakoči što bliže postavljenoj meti, odnosno čunju, a tu je bila i vežba najbržeg slaloma na stazi.

  Takmičari su bili podeljeni u mušku i žensku konkurenciju a ceo program se odvijao pod nadzorom sertifikovanog BMW instruktora Mladena Alvirovića.

  Najbolja u ženskoj konkurenciji bila je Melanija Pavlović, dok je u muškoj prvo mesto pripalo Branislavu Saviću. Muškarci su se, ovog puta, pokazali na stazi u trci protiv Mladenovog vremena (plus 5 sekundi) veoma dobro. U ženskoj konkurenciji Melanija Pavlović je briljirala na kočenju i na slalomu i uprkos lošijim rezultatima u druge dve discipline uspela je da pobedi. Takođe Melanija je bila najbrža među ženama u slalomu.

  Zanimljivo je da su samo Vojislav Lazarević i Mila Litvinjenko tokom kočenja na marker osvojili bodove u dva od tri pokušaja, svi ostali su osvajali u samo jednom od tri.

  Ukupno, od svih takmičara, najbrže vreme na slalomu i najbrže vreme na krugu staze imao je Milan Grujić.

  U narednim danima na BIZLife Portalu ispratite šta svaki od učesnika takmičenja misli o tome šta je zajedničko dobrom vozaču i dobrom menadžeru.

  Svi učesnici ulaze u borbu za titulu pobednika BMW Biznis lige, koji će biti proglašeni krajem 2021. godine, nakon što se završe sva planirana takmičenja.

  Izvor: BIZlife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE