Biznis rešenje koje omogućava umrežavanje udaljenih lokacija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Biznis rešenje koje omogućava umrežavanje udaljenih lokacija

  Danas je Internet ključna komponenta za poslovno povezivanje, od konekcije klijenata i zaposlenih, do pristupa uslugama u Cloud-u i ažuriranja interne mreže. Uspešna kompanija ne može da priušti spor internet ili probleme sa vezom.

  Zato A1 Srbija može da obezbedi Dedicated Internet Access,  jednu od najboljih internet opcija, velike brzine i garantovane dostupnosti, za organizacije koje u svakodnevnom poslovanju prenose velike količine podataka.

  • Pored fiksnih servisa, koje realizujemo projektno, omogućavajući konekciju na tačno određenoj lokaciji, A1 Srbija u ponudi ima i Advance Connectivity, rešenje bazirano na LTE mreži, koje odlikuje laka i brza instalacija, oprema proizvedena prema najvišim standardima i mogućnost prenosa na drugu lokaciju. Oblasti primene su različite, od povezivanja udaljenih lokacija jednog poslovnog sistema do omogućavanja internet pristupa unutar vozila u pokretu. Kako je sigurnost razmene informacija veoma važna, integralni deo Advance Connectivity usluge može biti i Dedicated APN, kreiranje posebne mreže za konkretnog korisnika – ističu u A1 Srbija.

  Prolink voice rešenje obezbeđuje pouzdanu povezanost svih lokacija u jedinstvenu privatnu mrežu, uz integraciju svih mobilnih i fiksnih linija, pružajući jednostavnu komunikaciju i smanjenje troškova.

  • Potrebe korisnika za profesionalnom uslugom telefonije, uključujući zahteve za većim brojem govornih kanala, A1 Srbija uspešno rešava primenom SIP trunk rešenja. U zavisnosti od lokacije klijenta i tehničkih mogućnosti, opredeljujemo se za optičku ili micro-wave pristupnu tehnologiju, a bazu naših klijenata čine i sistemi koji svoje poslovanje u potpunosti oslanjaju na govornu uslugu – call centri. Za korisnike naše mobilne telefonije u poziciji smo da uvođenjem i ProLink voice servisa obezbedimo besplatan VPN saobraćaj – poručuju iz A1 Srbija.

  Virtual private network predstavlja privatnu mrežu kreiranu specijalno za pojedinačnog korisnika. VPN usluga omogućava zaštitu podataka unutar mreže i bezbednu razmenu informacija. Primer je razmena podataka između mobilnih telefona i laptopova zaposlenih koji mogu da budu bilo gde, i servera u sedištu kompanije. Pristup serveru je moguć samo sa uređaja kojima je dodeljen pristup u okviru VPN mreže.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE