Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista „30 ispod 30“: Stojana Kevrešan, Gorski hotel & SPA (VIDEO)

  Stojana je diplomirana komunikološkinja sa snažnom pokretačkom energijom i željom za učenjem. Svoj prvi susret sa poslovnim svetom imala je još tokom studija, u agenciji Olaf&McAteer, gde je stekla iskustvo u oblasti PR i event menadžmenta. Nakon završenog Fakulteta za medije i komunikacije, prijavljuje se za program „Praksam”, u okviru kojeg dobija priliku za poslovno usavršavanje u MK Mountain Resortu. Po završetku programa, kao jedna od najistaknutijih učesnica, moderira završnu konferenciju sa uspešnim ženama iz poslovnog okruženja, te nastavlja svoj angažman u MK Resortu na poziciji asistentkinje za marketing i komunikacije.

  Dalji razvoj svojih kreativnih kompetencija i veština pisanja nastavlja u jednoj od najboljih kreativnih agencija – Leo Burnett, gde je radila za velike regionalne brendove. Ovo iskustvo umnogome joj je pomoglo da svoju ljubav prema pisanju prilagodi i formama koje su odgovarajuće za digitalni svet.

  Osim ljubavi prema pisanju, Stojana voli i izazove, zbog čega je odlučila da prihvati poziv i pridruži se tek formiranom timu hotela Gorski. Radom za Gorski Hotel & Spa dobila je priliku da radi na izgradnji potpuno novog brenda, sa čime se nije ranije susrela, a ovaj izazov rezultirao je stvaranjem jednog od najprepoznatljivijih hotelskih brendova u zemlji. Osim toga, pozicija specijalistkinje za marketing i komunikacije omogućila joj je da se vrati PR-u, u kom, kao ekstrovertna osoba, istinski uživa.

  Stojana svojim duhom, znanjem i profesionalnošću reprezentuje mladost i pokretačku energiju koja je nezaustavljiva.

  • Koji je bio prelomni trenutak u vašem životu, zbog kog ste sad tu gde ste?

  Rekla bih da se taj „trenutak” desio još na fakultetu. Tada sam shvatila koliko me komunikacija, odnosi sa ljudima i marketing pokreću, koliko zadovoljstvo mi donosi svaka nova savladana lekcija. Zahvaljujući tom otkriću, počela sam da razvijam svoje potencijale. Energija učenja i prosperiteta se teško zaustavlja.

  • Koja je najvažnija lekcija koju ste naučili u dosadašnjem radu?

  Najvažnija lekcija koju sam naučila jeste da kvalitet uvek nađe svoj put. Bez obzira što mnogo toga neće biti pravedno i što će se razne okolnosti dešavati mimo našeg uticaja, ako damo sve od sebe i na kraju svakog dana budemo toga svesni, nagrada ne može da izostane.

  • Ko je vaš „mentor iz snova” (kada biste mogli da izaberete bilo koju ličnost, iz Srbije ili sveta)?

  Nemam konkretnu osobu koju priželjkujem kao mentora. Smatram da od svakoga sa kim interaktujemo možemo da učimo. I dobre i loše primere srećemo svakog dana u svim segmentima života. Samo moramo da ih primetimo i izaberemo da stečena zapažanja analiziramo i primenimo. Moj „mentor iz snova” bi, svakako, bila osoba od integriteta, znanja i sa razvijenom empatijom.

  • Koja je vaša definicija uspeha?

  Uspešan je onaj ko postigne odgovarajući balans svih životnih i poslovnih segmenata u skladu sa svojim željama.

  • Obrazovanje ili praksa?

  Izbalansiran spoj.

  • Koliko sati dnevno, u proseku, provedete radeći?

  U zavisnosti od toga koliko trenutak zahteva, varira i prosek. Ipak, zaista se trudim da to bude zdravih osam sati.

  • Koja je najvažnija osobina uspešnog poslovnog čoveka ili žene?

  Integritet.

  • Kako biste opisali generaciju Z, kojoj i vi pripadate?

  Malo sam bliže tridesetoj, tako da se ubrajam u „milenijalce” (smeh). Iako jaz nije velik, svakako da su pripadnici generacije Z hrabriji i samosvesniji od nas.

  Izvor: BIZLife magazin

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE