Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife koktel petkom: Sex on the Beach (VIDEO)

  Ako volite voćne koktele, koji se lako piju, Sex on the Beach bi trebao biti vaš izbor.

  Ne samo da se lako pije, već se i lako pravi. Ne zahtevaju se otmene tehnike ili sastojci. Jedini pravi problem sa ovim koktelom je njegovo ime.

  Ako ćemo potpuno iskreno, to je prilično bedno ime. Pitate se kako uopšte takav odličan koktel ima tako loše ime? Na Floridi je to baš lako.

  Koktel je izmislio barmen po imenu Ted koji je radio u Confetti’s Baru. Inspirisan promocijom kompanije koja je prodavala šnaps od breskve, izmislio je koktel koji ga populariše.

  Nazvao ga je Sex on the Beach jer je pretpostavio da su „seks“ i „plaža“ dva glavna razloga zašto je tokom prolećnog raspusta klijentela barova na Floridi tako brojna.

  Ali, kao i u većini priča o poreklu koktela, postoje i druge teorije o nastanku. Mental Floss je recept za koktel pronašao u knjizi American Bartenders School iz 1982. godine, koja prethodi gornjoj priči za pet godina. Teoretišu da je koktel verovatno izmišljen kada je barmen kombinovao Fuzzi Navel sa Cape Codder-om.

  U svakom slučaju, piće je savršeno za svakoga ko voli slatko, a može se lako napraviti i kod kuće. Kalendarski leto je pri kraju. Iskoristite to vreme za Seks na plaži. Živeli!

  Budite uz BIZLife svakog petka jer stiže novi koktel!

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE