BIZLife koktel petkom: Blue Lagoon - plava, baš Plava Laguna (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife koktel petkom: Blue Lagoon – plava, baš Plava Laguna (VIDEO)

  Istoriju koktela započeo je američki barmen Andi MakElhon početkom 1960 -ih. U to vreme evropsko tržište preplavio je liker Blue Curacao, koji koktelu dodaje neverovatnu boju. Piće je osvojilo milione srca, kao i istoimeni film. Međutim, koktel je dobio ime ne po filmu, već po islandskom termalnom odmaralištu. Barmen je bio toliko očaran njegovom lepotom, da je koktelu dao ime bez imalo oklevanja.

  Prema drugoj verziji, koktel Blue Lagoon stvorio je slikar Paul Gauguin na Haitiju. Nije mogao da uzme Absinthe iz medicinskih razloga. Tako je Francuz mešao različite vrste alkoholnih pića sve dok nije dobio savršeno svetlo plavu varijantu. Ali ova legenda nije naišla na podršku.

  Zahvaljujući svom kvalitetu da utoli žeđ i obnovi sistem, koktel je savršena i bitna komponenta svakog vrelog dana. Osim toga, Blue Lagoon ima neverovatno slatku aromu, zadovoljstvo je i za oko zahvaljujući nebesko plavoj boji, a vreme koje vam je potrebno da ga spremite je manje od 5 minuta.

  Oba pola vole koktel Blue Lagoon zbog blagog ukusa i neverovatne arome. To je lepo, letnje, sveže piće, koje inspiriše i gasi žeđ u vrelim i zagušljivim danima. Svaka zabava i bilo koja ekipa neće imati ništa protiv da ovaj koktel bude piće večeri.

  Budite uz BIZLife svakog petka jer stiže novi koktel!

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE