Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  vozila gsp

  BG: Kontrolori u autobusima od danas u pratnji OBEZBEĐENJA

  Kompanija „Kentkart Southest Europe“ DOO od danas počinje kontrolu karata u javnom gradskom prevozu, uz povećan broj kontrolora, u čijim timovima će biti i licencirano obezbeđenje, saopšteno je iz te kompanije.

  „Kentkart“ navodi da će ovaj posao obavljati u saradnji sa kompanijom registrovanom za fizičko-tehničko obezbeđenje „Profi Team Plus“.

  „Nakon zaključenja ugovora za naplatu i kontrolu karata putnika u vozilima javnog prevoza u Beogradu, a u cilju unapređenja poslovanja, naša kompanija Kentkart SEE DOO potpisala je ugovor sa kompanijom Profi Team Plus DOO iz Beograda. Do 30 licenciranih radnika obezbeđenja ove kompanije će biti raspoređeno na terenu zajedno sa kontrolorima kompanije Kentkart. Njihov primarni zadatak će biti preventivno delovanje u smislu izbegavanja sukoba u poslovima kontrole karata – voznih isprava, kao i zaštite poslovanja kako kompanije Kentkart, tako i poslovanja Grada Beograda“, navodi se u saopštenju.

  U saopštenju se navodi da će ovo „umnogome unaprediti posao kontrole i predstavljati još jedan doprinos ove kompanije u realizaciji izvršenja ugovornih obaveza prema Gradu Beogradu, a sve sa ciljem povećanja efikasnosti rada kontrole i kvaliteta usluga“.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE