Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beogradske elektrane

  BG elektrane: Radovi u zgradi na NBG gotovi sutra, grejna sezona još nije počela

  JKP „Beogradske elektrane“ saopštile su da će radovi na modernizaciji podstanice u zgradi na Novom Beogradu u kojoj trenutno nema grejanja biti završeni sutra.

  Kako se navodi u odgovoru na pitanja BIZLife portala, „Beogradske elketrane“ su u toku remontnog perioda u Omladinskih brigada broj 6 modernizovali i rekonstruisali toplotnu predajnu stanicu.

  „Ugrađena je potpuno nova oprema, a ostalo je da se izvrše obimni radovi na povezivanju elektro instalacija. Očekujemo da će radovi biti završeni sutra 12. oktobra 2021. godine. Nakon modernizacije podstanice, korisnici će imati kvalitetniju i pouzdaniju isporuku toplotne energije“, navode Elektrane.

  Napominju da prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, grejna sezona zvanično počinje 15.oktobra a da su u toku tople funkcionalne probe sistema.

  Stanari zgrade na Novom Beogradu požalili su se da su im radijatori hladni a da nadležni ne odgovaraju na njihove pozive puna četiri dana.

  Korisnici grejanja iz zgrade preko puta opštine Novi Beograd, u ulici Omladinskih brigada 4-8, puna četiri dana pokušavaju da dobiju odgovor od Beogradskih elektrana kada će radovi na njihovoj podstanici biti završeni a radijatori topli.

  Stanovnici zgrade na NBG smrzavaju se već četiri dana, toplana ne odgovara

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE