Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije

  Nezaposleni mladi iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada, Niša, Leskovca, Prokuplja, Prijepolja,  Kraljeva, Novog Pazara i  Kovina ove jeseni imaju priliku da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje,  na besplatnim edukativnim radionicama  u okviru programa Coca-Cola podrška mladima. Polaznici će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

  Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje. Program vode sertifikovani stručnjaci  sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

  „Pozivamo mlade da nam se pridruže na radionicama,  na kojima će moći da dobiju dragocene savete i pomoć pri traženju posla i snalaženju na tržištu rada. Gotovo svi polaznici radionica koje su održane tokom proleća i leta ocenili su program veoma korisnim, a 24 polaznika je našlo posao ubrzo nakon edukacije. To su rezultati koji najbolje govore o kvalitetu radionica i to nas motiviše da nastavimo da podržavamo mlade i budemo uz njih u periodu koji je ključan za njihovu dalju budućnost “, smatra Dragan Lupšić, direktor sektora za komunikacije i odnose s javnošću.

  Program Coca-Cola podrška mladima se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Pokrenut je u maju 2017. godine, a radionice je do sada pohađalo oko 200 polaznika u Ćupriji, Kraljevu, Smederevskoj Palanci, Aleksincu i Šidu.

  Raspored radionica po gradovima, uz druge korisne informacije o programu,  nalazi se na sajtu www.coca-colapodrška mladima.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE