Druženje izvođača i novinara na pripremama za Bogradsko proleće 2022. u MTS dvorani

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beogradsko proleće 2022 MTS Dvorana

  Druženje izvođača i novinara na pripremama za Bogradsko proleće 2022. u MTS dvorani

  Uoči povratka festivala “Beogradsko proleće 2022.” koje će biti održano u petak 29. aprila u MTS Dvorani ( nekadašnja Kombank Dvorana) u neformalnoj i druželjubivoj atmosferi večeras se u Maršalovom salonu kultne Dvorane okupilo se 14 od  18 najavljenih takmičara iz Srbije i celog regiona. Oni  su svoje utiske o predstojećim nastupima i povratku prestižnog festivala na domaću muzičku scenu podelili u druženju i razgovoru sa novinarima.

  Sa Tonijem Cetinskim , Majom Sar,  Jasnom Gospić, Filipom Žmaherom,  Borisom Režakom, Bojanom Stamenov, Markom Toljom, Lukijanom Ivanovićem, Yanx, Ladom Leskovarom, Angelinom, Borisom Pingovićem, Igorom Simićem, Davorom Jovanovićem družilo se preko 20  novinarskih ekipa, a muzičari su saglasni u jednom da se raduju povratku glamuroznog festivala  te da su počastvovani što su upravo oni deo istorije koju  festival ponovo ispisuje u novom ruhu.

  Okupljenima se na početku druženja obratio umetnički direktor festivala Branko Klanšček koji je s velikim entuzijazmom najavio veliki povratak festivala, za samo dva dana: “ Neverovatan je osećaj biti deo jednog ovako velikog festivala, koji svoja vrata ponovo otvara beogradskoj muzičkoj sceni, ali i svim ljubiteljima kvalitetne muzike. Ovo nije bio lak poduhvat, kako za nas organizatore, tako i za umetnike, a najlepše nas svakako očekuje na Velikoj,glamuroznoj sceni MTS Dvorane, kada će svi takmičari, siguran sam u to, zablistati svako sa svojom posebnom kompozicijom. Danas smo imali probe i verujte, ne zna  se koja je pesma bolja.”, poručio je Klanšček.

  Na muzičkom festivalu u „novom ruhu“ biće izvedeno 18 do sada neobjavljenih kompozicija koje će se takmičiti u kategorijama: najbolja kompozicija, najbolji tekst, najbolji aranžman i najbolja interpretacija.

  Podsetimo, pre tačno 61 godine – 17. aprila 1961. godine na sceni Dvorane doma sindikata, današnje Kombank Dvorane, počeo je svoj glamurozni život prestižni FESTIVAL ZABAVNE MUZIKE „BEOGRADSKO PROLEĆE“, koji je smatra se bio pandan tadašnjem Opatijskom festivalu, kao i Italijanskom festivalu u San Remu.

  Događaju su prisustvovali i neki od članova žirija kao što je Beti Đorđević.

  KARTE ZA FESTIVAL SU U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

  Izvor: BIZLife

  Foto: MTS Dvorana

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE