Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beogradske elektrane grade vrtić za decu zaposlenih

  Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane” od sledeće jeseni će otvoriti vrata novog vrtića za 270 mališana, prvenstveno za decu čiji su roditelji zaposleni u tom javnom preduzeću, ali će biti mesta i za one koji žive u Novom Beogradu, saopšteno je JKP „Beogradske elektrane.

  Direktor preduzeća Rade Basta rekao je da se izgradnja vrtića u okviru kompleksa Toplane „Novi Beograd” u Ulici Savski nasip 11 očekuje početkom 2020. godine.

  Predškolska ustanova će biti izgrađena na placu površine 60 ari, a objekat će imati 1.800 metara kvadratnih korisnog prostora i trideset parking mesta, prenosi Politika.

  Budući vrtić će imati prizemlje i sprat, a sve u skladu sa tehničkim zahtevima predviđenim za prostorije predškolske ustanove.

  Izgradnja vrtića ovakvog koncepta je po ugledu na svetske korporacije.

  „Beogradske elektrane“ su društveno odgovorno preduzeće koje, prema rečima direktora, čini sve da zaposleni budu sigurniji i rasterećeniji kada je u pitanju nega i čuvanje njihove dece.

  Najavio je da će biti raspisan nagradni konkurs za izbor naziva novog vrtića na kojem mogu učestvovati deca do 14 godina, a pobednik će biti proglašen na Svetski dan deteta, 20. novembra.

   

   

   

  Izvor: Politika

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE